Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 augusti, 2022

 

De enormt kraftfulla augusti energierna 2022 ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada inför augusti månad att ge dig allt som den har att erbjuda. Vi vill att ni ska veta att energierna som kommer in vid denna tidpunkt är för att stödja en fullständig transformation av medvetandet hos alla där på planeten Jorden som är redo att genomgå en sådan förändring. De som inte är redo kommer fortfarande att ha energierna inom sitt område när de är redo.

Vi talar om en djupgående transformation, en radikal skillnad i hur ni alla ser på er själva, varandra och världen utanför er. Det är de energierna som redan är över dig och som flyttar dig till nästa nivå av medvetande som du är redo att ta dig an vid denna tidpunkt. Ni är redo att förkroppsliga mer av era Källenergi jag, och vi kan känna det och det kan alla andra varelser här i de högre världarna också. Vi har alla försökt få er att släppa in mer av ert sanna jag sedan första början. Och vi känner att du har utforskat tillräckligt mycket av allt annat för att nu få dig till den punkt där du är redo att vara mer av dig själv.

Ni har ögonblick i era liv som är transformerande, och många av er talar om dem då och då, men upplevelser som inte har något att göra med vad som händer där ute i den fysiska sfären är de som förvandlar er djupast. Ni är alla redo att uppleva mer av ljuset och kärleken, Källans medvetande. Du är redo för den upplevelsen om du får det här meddelandet. Som vi sa kommer andra att vänta tills de är redo; de har sin egen timing, och deras guider hjälper till att avgöra vad den perfekta timingen är.

Men de av er som är en del av Det Uppväckta Kollektivet har förmågan att förändras på ett ögonblick, och vi har känt beredskapen inom er att göra det. Därför kan du förvänta dig att din förvandling sker inom ett ögonblick eller över en natt. Du kan förvänta dig att känna dig helt i linje med Källan och att aldrig släppa den känslan igen. Du är tillräckligt vaken för att göra detta. Du är redo för det, och nu är det dags. Augusti är månaden då tillräckligt med energier kommer att samlas för att åstadkomma detta på ett djupt sätt, och ni har alla förberett er för detta ögonblick under lång tid.

Du har gjort ditt arbete. Ni har utnyttjat tillräckligt med energier som leder fram till dessa energier i augusti 2022 för att kunna hantera detta inflöde. Dina kroppar är redo, och dina sinnen är redo. Energimässigt har många av er känt er redo under ganska lång tid, men ni behövde mer transformation på de fysiska och mentala nivåerna, och nu har ni det, och där är ni. Och du kan nu förvänta dig att få så mycket mer än bara en chakrauppgradering eller bara en aktivering av dina gåvor. Du kan förvänta dig att känna dig mer i fred och ett med Allt Som Är, för det är vad du har byggt upp till under hela denna livstid, och vi är så angelägna om att se vad du gör härnäst när du helt vänjer dig till dessa energier av augusti.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...