Ärkeängeln Mikael via Daniel Scranton, 23:e november, 2017

 

Uppstigningssymtom ∞ Ärkeängeln Mikael

 

”Med frigörandet av det som inte längre tjänar er, frigör ni mer utrymme för det som gör det. Då kanni känna er upprymda för att ni istället släpper in. Ni kan känna er upprymda av att känna uppstigningssymtom. Så länge ni är fokuserade på den större bilden, kommer det att kännas lätt. Så länge ni ser er själva som skapare av upplevelserna, hellre än offer för dem, så kommer det att kännas lätt.”
∞ Den 9:e Dimensionen av det Arkturiska Rådet

 

“Välkomna. Vi är här för att tjäna och hjälpa er.

Genom öppnandet av era energifält till den högre frekvensens energi som finns nu, släpper ni inte bara in mer av det ni önskar, utan ni släpper också ut. Och genom ert frigörande kan ni känna vissa symtom. Ni kanske har hört talas om Uppstigningssymtom. Dessa symtom som är fysiska till sin natur, är också ursprungliga.

Men dessa symtom är energetiska, även om de kan innehålla en fysisk komponent. Så vad gör ni när ni upplever denna sorts symtom? Det skiljer sig inte från det som skulle vara bra för er, om det faktiskt var av fysiskt ursprung. Vila. Drick mycket vatten. Ge er själva det ni behöver, och se till att ha det så bekvämt ni bara kan. Ät mat med hög frekvens, andas, meditera och upprepa det vid behov.

Med frigörandet av det som inte längre tjänar er, frigör ni mer utrymme för det som gör det. Då kan ni känna er upprymda för att ni istället släpper in. Ni kan känna er upprymda av att känna uppstigningssymtom. Så länge ni är fokuserade på den större bilden, kommer det att kännas lätt. Så länge ni ser er själva som skapare av upplevelserna, hellre än offer för dem, så kommer det att kännas lätt.

Uppstigningsprocessen kan vara glädjefull, och den kan ge er en ny spänning i livet. Allt är upp till er, och vi föreslår att ni gör vad ni än behöver göra, för att kunna slappna av och njuta av resan.

Vi är Mikael. Vi är oändliga. Vi är kärlek.”

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

You may also like...