Arkturierna via Daniel Scranton, 16 november 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 16 november 2017

 

Kärlekens Väg ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är väldigt kära i var och en av er, oavsett vem du är och oavsett vad du gör. Det här är vår väg. Det är kärleksvägen, och kärlek är det sätt som vi har bestämt oss för själva. Det är bara så att beslutet att älska är harmoniskt med vår sanna natur. Det är mer än bara en tillfällighet. Det är en kallelse, och alla ni tar också emot kallelsen.

Ni får kallelsen att älska varandra oavsett vad, men kallelsen är ofta fördunklad med anledning av att sinnet kommer upp med att inte älska varandra. Dessa skäl kan vara ganska övertygande, och de är ofta valda framför kärlek trots att er sanna natur är kärlek. Vi vill att ni ska observera hur annorlunda ni upplever era liv och er värld när ni leder med ert hjärta istället för ert huvud.

När du ser någon gå nerför gatan med axlarna hopsjunkna, huvudet nere och framåt och bröstet insjunket, kan man säga att personen bokstavligen har lett med huvudet och försökt skydda sitt hjärta. En av anledningarna till att många människor väljer att inte älska är på grund av risken att bli skadade.

När du går runt i huset eller på gatan eller på arbetsplatsen, se hur annorlunda du upplever livet när du håller ut bröstet och drar tillbaka ditt huvud och leder med ditt hjärta. Det kan verka som ett dumt och enkelt trick, men det fungerar faktiskt eftersom du lägger ditt fokus där och ditt hjärta har lika mycket att säga till om hur du lever ditt liv som ditt sinne har.

Sinnet betonas mer än hjärtat i samhället, och det är dags för det att skifta. Det är dags för allt att skifta. Det kommer att börja när tillräckligt många av er är villiga att vara sårbara, att älska alla andra på er väg, att leda med era hjärtan och att glömma alla orsaker som ditt sinne kan komma upp med för att skydda dig själv och för att hålla ditt hjärta bortgömt. Du kommer så småningom göra det här.

Du blir så småningom ren, villkorslös kärlek. Om du gör det nu, och om du gör det medvetet, kommer du att få en mycket lättare tid med de energier som kommer in.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er.”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...