Ärkeängel Michael via Linda Dillon, 22 maj

ÄrkängelM

Ärkeängeln Michael, 22 maj 2016

Via Linda Dillon

 

 

Andrew: Jag hade en reading med Ärkeängeln Michael genom Linda Dillon, fredagen den 20 maj. Hans inledande kommentar var inte riktad till mig personligen, utan till det mänskliga kollektivet angående den kommande globala freden, som är en del av den Gudomliga Moderns plan. 

Han antydde för Linda, kanalen, att han vill att det här fredsmeddelandet ska spridas vida omkring. Så jag delar med mig av det med stor glädje.

 

Hälsningar, jag är Michael. Välkommen kära vän och allierade. Ja, jag kommer som en Fredsängel och Kärlekskrigare, eftersom Kärlek är det enda i alla Universa som är värt att kriga för, och när jag säger det menar jag naturligtvis på ett fredligt sätt, för det finns inget utrymme för konflikter, bitterhet eller missförstånd – avsiktligt eller på annat sätt.

Du har haft upplevelsen av att se ett täcke av snö falla till Jorden och täcka Modern (1). Det är så Fred kommer att komma – och kommer – som ett milt fall, inte bara av regn utan av snö, för att kyla ner de upprörda känslorna, de mentala tankarna som förstör och skapar ett sådant kaos.

Sinnesförnimmelsen av snö kommer att följa den extraordinära känslan av omvälvning och kaos, som det senaste inflödet av alla våra energier har på mänskligheten, och det är i detta, i den milda mjukheten, i nedkylningen som min Fred och vår Fred och Moderns Fred kommer att regera – och som kommer att bli det nya normala.

Vi är så glada, så tacksamma och så djupt vördnadsfulla som vi möjligen kan vara. Och det här är vad jag börjar med idag. Förändringarna – de enastående förändringarna som Yeshua har talat om – som vår Herre Jesus Sananda har talat om – och som är på god väg.

Men det är viktigt för mänskligheten att också ha detta att se fram emot, att fred inte kommer i en hagelskur av kulor. Den kommer inte heller genom närstrid eller bombplan från himlen. (2) Den kommer i ögonblickets tystnad, i den tidiga morgonen när du kan höra fåglarna sjunga och vattnet klucka mot stranden. Det är i den känslan av djup frid, både inre och yttre, som fullkomlig medvetenhet om hjärtat blir förankrat.

Därför ber jag dig, min älskade broder, att hålla i den här visionen i dessa tider av enastående förändringar. När saker skiftar otroligt snabbt kommer det att uppstå stora spänningar. Du har ditt framtida uppdrag att tänka på och att se fram emot, inte med stor bävan utan med enorm glädje och iver.

I denna känsla av upphetsning, tänk på snöflingorna som skapar miljontals diamanter och tänk på att när solen lyser på dem blir det så starkt att du måste blunda och titta bort. (3) Men under den starka solen ligger kyla, den uppfriskande fukten, det skyddande täcket för den älskade Gaia.

Jag talar inte om en avlägsen framtid, jag talar om det som snart kommer att hända. Har många människor, och för den delen djur också, svårt att navigera dessa enorma energiförändringar som genomtränger planeten? Naturligtvis har de det.

Min vän, min broder, min bundsförvant, är det inte underligt att den största utmaning som människan står inför är hur man skapar, manövrerar och förankrar – och genomför det på ett vettigt sätt? Är det inte underligt att de aldrig har känt Kärlekens omåttliga styrka som genomtränger dem och gör dem yra? Är det inte märkligt att den största utmaningen är Kärleken? Det kan aldrig bli någon återgång till det gamla mönstret av intriger, konflikt, krig, sjukdomar eller död. Ja, många har valt att lämna, men även i det kan ni se en jämn övergång.

Det här är det största – nej, inte den sista – men säkerligen en av de största utmaningar som mänskligheten har ställts inför. Det var inte världskrigen och inte Depressionen eller de finansiella kollapserna, utan acceptansen och integrationen – den största kvoten av Kärlek – som någonsin har genomträngt er planet. Det är underbart, det är magnifikt!

Varför jag börjar med detta är för att det också är viktigt för människor att inse – inte bara du själv och ja, det är källan till din utmattning och din upphetsning(3) – att vi inte bara har skickat gåvorna oinslagna och sagt: ”Ta hand om dem”, vi är i full kraft och det är er Stjärnfamilj också. Så vi har ”jour” och ingriper på ett sätt – vi ingriper inte mot fri vilja – utan vi ingriper på ett sätt som inte är ”business as usual” som man skulle kunna tro.

Be om hjälp, ge oss möjlighet att hjälpa er. Det finns inget behov av originalitet eller övermod och heller inget behov av skrytsamhet. Är ni i en tid – och jag menar er kollektivt – där vila och återintegration och hälsosam näring för er kropp vad det gäller mat och vatten är nödvändig? Absolut! Men be oss om hjälp i alla fall.

 

 

Fotnoter:

 

  1. Den 21 januari reste jag, på Ärkeängeln Michaels inrådan, till Skålsjögården, en framtida Ljusstad i ett avlägset skogsområde i Sverige, där jag bodde hos ett svenskt Ljusarbetarpar i fyra veckor för att vila och meditera. Här upplevde jag hur snön föll i ett mjukt täcke och täckte Moder Gaia. Under mina dagliga promenader i området var jag ofta ”förblindad” av hur solens strålar reflekterade miljontals diamantkristaller i den nyfallna snön – jag hade inga solglasögon för att förhindra ”snöblindheten”.

 

  1. Ärkeängeln Michaels hänvisning på fredagen om ”bombplan från himlen” var utan tvekan i samband med förlusten av det egyptiska planet MS804 som ”försvann” över den djupaste delen av Medelhavet föregående dag, torsdagen den 19 maj. Det finns redan antydningar om att det här var en annan av Kabalens ”falsk flagg”-attacker.

 

  1. Se punkt 1

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...