Ärkeängeln Raphael via Ann Dahlberg, 11 juni 2016

ÄÄ Rafael

Ärkeängeln Raphael

Lördag 11 juni 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Raphael som har kommit till Er idag för att välsigna den Nya Jorden som är på väg upp ur sin mörka tid i den tredje dimensionen. Vi är alla så tacksamma över att ni har hållit er fast i ljuset och hoppet för fred och kärlek på Jorden. Detta kommer nu att ske och är er väl förunnat.

Nya ljus tänds dagligen och hoppet för fred på Jorden stärks i samma takt. Alla krigströtta människor söker sig nu till ljuset för deras önskan om fred och kärlek finner de där. Ljuset är starkt och kan ha stor påverkan på deras själar, de kan därför behöva vägledning och assistans så att de hittar hem till sitt hjärta där ljuset av deras själ bor.

Arbetet börjar nu för er, kära ljusarbetare att välkomna alla dessa nyss uppvaknade människor in i ljuset. De är en del av er själva, en del av det mänskliga kollektiv som ni tillhör. De växer, ni växer, alla växer i detta att återställa oss själva och jorden till vårt rätta ursprung, där vi är en del av alltet.

Ingen kan ta ifrån oss vår rättmätiga del av allt som är. Vi är alla små ljus i universum och har alla en viktig funktion att fylla i den matris vi tillhör både i det lilla som i det stora.

Ljuset kallar på Er, kära barn på Jorden. Det är meningen att ni ska skynda er till det, för att få njuta av dess värme och kärlek. Tveka inte, detta är ert rättmätiga arv, att få bada och njuta av dess strålar av ljus och glädje. Detta är er framtid kära barn, att få leva lycklig och fri tillsammans med andra lyckliga och fria människor. Det är kärlek det! Kärlek långt bortom era nuvarande sinnen i den värld som ni nu tillhör.

Era sinnen vänjer sig också sakta vid ljuset men måste då vara ansluten till hjärtats högre ljus. Det är meningen att hela kroppen ska integreras in i detta ljus. Det är genom tålamod med sig själv som man kan uppnå detta steg för steg. Älska ditt sinne som ditt hjärta, ge stöd och kärlek till hela din kropp. Förnim att den högre energin flödar i din kropp och löser upp de spänningar som är kvar.

Energin är stark nu kära Jordbor, ni kan alla känna av den i era kroppar. Alla förstår dock inte vad det är som händer med dem. Det är där ni ljusarbetare kan vara till stor hjälp. En del kommer att lyssna och har lättare för att ta till sig allt som sker, andra behöver mer hjälp. Ni kan bara tala om vad ni vet, på det sätt som ni intuitivt förstår att den andre kan ta emot. Mer kan ni inte göra, ibland behöver det få vila lite. En del kommer med ständiga frågor och behöver mer bekräftelse. Allt är perfekt som det är. Vi är alla olika och behöver olika saker för att komma vidare i vårt liv och vår utveckling.

I det kollektiva finns den högsta utvecklingen som människor på jorden gjort och som idag är tillgänglig för alla. Det innebär att det går fortare idag och att utvecklingen för de som nyss har vaknat går snabbare. De som har vaknat och påbörjat sin resa som ljusarbetare har nu möjlighet att utvecklas till sin fulla potential och bli ”ett” med Jorden och mänskligheten. De kan i sin tur vägleda andra och på så sätt påskynda utvecklingen på Jorden.

Det är ni som gör detta arbete, kära Jordbor. Det är ni som är det välsignade folket. Himlen håller sin hand över Er och ger er de bästa möjligheter som ni kan få för att gå vidare nu. Himlens dekret är tydligt – Jorden och dess folk är välsignat och bereds nu alla möjligheter för att återvända hem och bli ”ett” med alltet.

Allt och alla arbetar nu vid er sida för att återföra er hem. Jublet och glädjen är stor i Universum för nu har stunden kommit för att vi ska återförenas igen.

Jag gläds med Er och skickar kärlek och ljus så att ni kan ta emot det i era hjärtan.

Raphael

 

Du gillar kanske också...