Ärkeängeln Raphael via Ann Dahlberg, november 2016

ÄÄ Rafael

Ärkeängeln Raphael

Lördag 5 november 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och idag önskar jag säga ett stort GRATTIS till alla Er på Jorden. Ni har banat väg för den nya utvecklingen som nu långsamt sprider sig över Jorden. Era vackra visioner håller nu på att manifestera sig och det är en fröjd att se den glädje som utbreder sig i dess spår. Era starka intentioner att hjälpa era medmänniskor som lider nöd och brist värmer våra hjärtan häruppe och det är många glädjetårar som rullar ner från kinderna. Vi är ju alla ”ett” så det berör oss allihop oavsett om vi befinner oss nere på Jorden eller ovanför den. Det råder ingen brist på er fantasi eller kreativitet, det är ett rikt flöde av visioner som nu florerar i det kollektiva medvetandet. Det finns där för alla att ta del och begagna sig av om man har möjlighet att göra det.

Alla har möjlighet att göra något. Det beror bara på intentionen och ert eget fokus. Vad fokuserar ni på? Är det för det högsta bästa för Er själva och Era medmänniskor eller har ni fastnat i tvivel och maktlöshet? Gå in i hjärtat i det stilla rum som finns där. Du har all din styrka där, där finns det inte rum för något tvivel, det finns bara rum för kärlek och kärleken har vingar och flyger precis vart den vill. Kärleken bär dig varthelst dina drömmar bor. Din dröm kan gå i uppfyllelse här och nu om ditt fokus och din intention är stark nog. Ditt fokus ska vara i ditt hjärta och bejaka drömmen som lever där. Låt inte rädslan hindra dig, bjud in den att dela bord med dig, så att den förstår att allt är perfekt och att din dröm är det viktigaste i världen. Arbeta hand i hand med dig själv och låt känslorna flöda men låt dig inte absorberas av dem. De är en del av ditt uttryck men du består inte av dem. Du upplever genom dem, men du kan själv välja i vilken grad som du vill uppleva dem. Du behöver inte låta dem ta över hela ditt liv, risken är då att horisonten blir dimmig och du kan inte se riktigt klart. Ibland behöver man ta ett steg tillbaka från sina känslor för att få perspektiv på den verklighet man lever i. Be oss om hjälp om du tycker det är svårt. Gå in i hjärtat och finn den frid du söker. Plötsligt har du svaren där. Svaren som du har försökt analysera i veckor är helt plötsligt bara där utan minsta ansträngning. Det är knappt att du tror på dem, trots att de känns sanna och logiska i ögonblicket. Våga ta till er de svar ni får och lita på er inre vägledning. Det högre perspektivet finns där men du kan inte se det än, för du har inte hela bilden. Det är här helheten som vi talat så mycket om kommer in. De som har tillit har lättare för att ta sig ut ur en trasslig situation än de som inte har det. De kan tyvärr trassla in sig ännu mer och försvåra för sig själva.

Vad vill jag nu har sagt med detta? Jo ha tillit till dig själv och ditt hjärta. Den vägledning du får där är sann och viktig för dig att lyssna på, så att du inte ska behöva snubbla för mycket. Ditt själv samarbetar med dina högre guider och leder dig hem igen till den plats där du hör hemma. I trygghet och säkerhet i Guds underbara famn där inget annat än kärlek kan finns. Du är kärlek, kära barn. Vi är alla kärlek och nu ska vi äntligen förstå det igen på ett mer medvetet plan i era fysiska kroppar. Vi är med Er, vi finns mitt ibland Er och sänder vår kärlekshealing så att det ska nå ert hjärta och öppna upp för det flöde av kärlek som redan finns där. Ni är rena kärleksvarelser som har valt att inkarnera på Jorden för att få de erfarenheter er själ behövde för att ytterligare växa i storhet och kärlek.

Gud vare med Er. All kärlek till Er. Jag sänder Er healing. Kalla på mig om ni behöver hjälp med att heala Er själva.

Raphael

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...