Ärkeängeln Raphael via Ann Dahlberg, 26 augusti

ÄÄ Rafael

Ärkeängeln Raphael

Fredag 26 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och det är en ära för mig att få kontakta er, kära vänner på Jorden. Ni har gjort ett storartat jobb och är nu på väg in i den ”Gyllene Tidsåldern”. Vi har dock aldrig tvivlat på Er förmåga, vi vet att ni har allt inom er och att det bara skulle vara en tidsfråga, innan allt kom fram ur sina gömmor.

Den procent av Jordens befolkning som har sökt och funnit sitt ljus, håller nu ljuset stadigt på Jorden. Från dessa människor sprider sig ljuset nu vidare till den stora massan. Fler och fler börjar nu yrvaket se sig omkring och börjar sökandet efter sitt eget ljus. Ni kan vara behjälpliga, kära vänner, även om man måste gå igenom det mesta själv. Du måste våga möta dig själv och acceptera dig precis som du är. Vad du behöver förstå är att du är perfekt skapad och innerligt älskad för den du innerst inne är. Släpp nu illusionen och låt ditt egentliga jag träda fram. Din naturliga essens är kärlek och kärleken behöver spridas till varje cell i din kropp och vidare ut till andra.

Det är kärlekens tidsålder vi går in i och det är kärleken till oss själva vi behöver ta fram. Låta kärlekens frön växa och slå ut i full blom. Låt sedan dessa frön sprida sig och slå rot lite här och var. Ljuset som sprider sig på Jorden påverkar dessa frön, så att de växer sig starka. Ni har stor hjälp av ljuset nu, kära vänner. Det kallar på Er på mångahanda vis. Vissa av er kan känna förvandlingen som sker i era kroppar, hur ljuset förändrar dess sinne och att spänningar lossnar. Kroppen blir lugnare och har en större förmåga att gå ner i varv. Det är ni som gör detta kära barn, genom att tillåta och välkomna ljuset. Ni släpper all negativitet och välkomnar kärleken i ert liv. Det är ett modigt arbete och det har ni nu utfört, så ni ska vara mycket stolta över Er själva. Det krävs stort mod att möta sig själv på gott och ont.

Alla era erfarenheter var egentligen goda erfarenheter, eftersom ni nu på ett djupare plan, kan förstå och ta till er kärlekens djupare essens. Ibland kan dess motsats behövas för att man på ett djupare plan ska förstå dess inre mening. Ni har stora erfarenheter att ta med er nu, in i er nya ”Gyllene Tid”. Erfarenheter som kan delas med andra och öka förståelsen på ett fysiskt och planetärt plan.

Ert arbete är gjort kära vänner och det är dags att vända hem igen, till era kära familjer och vänner som står och väntar på Er. Ni är alla så efterlängtade och älskade. Allt är bara ljus, den mörka slöjan som ni har haft på er, kan ni nu kasta av er. Den behövs inte längre. En ny tid har börjat, en vacker ny tid i kärlekens tecken. Allt är kärlek, ni är kärlek. Vi håller vår kärleksfulla famn öppen för Er.

Jag sänder Er nu healing, så att ni vågar ta emot kärleken i era liv.

Raphael

Du gillar kanske också...