Meddelande från Ärkeängel Raphael via Jahn J Kassl, August 14th, 2023

Meddelande från Ärkeängel Raphael
Jahn J Kassl 2023-08-14

Döden omvandlar dig till liv
Acceptera din egen död
Älskade människor,
Jag kommer med detta budskap från de som har gått bort: Var inte rädd för att dö eller döden. Det är det sista steget från den här världen till den andra, och det är ett oerhört välbekant steg när du väl är på väg att ta det. Det finns ingen anledning till oro eller rädsla.
Det finns ingen anledning att förtränga döden, utan bara acceptera den när den försiktigt breder ut sina vingar, för att bära dig över tröskeln in i ljusets rike.
Det är dags för er att vakna upp till det faktum att ni är eviga varelser. Det är dags att du förstår att döden är en övergång till en ny varelse, inte som det ultimata slutet på din existens. Det som händer är att du glider ur din fysiska kropp till din subtila. Det som händer är att du blir medveten om din egen andliga kraft och kvalitet.
Dödens stora mysterium är fortfarande laddat med många farhågor. Så jag inbjuder dig att ta itu med ämnet din död och döende, medan du lever här. Meditera över det här ämnet, för in det i ditt medvetande om och om igen, tills döden inte längre skapar fler rädslor i dig.
Ditt inträde och din avgång från detta liv innehåller en essens: omvandlingen av din varelse från en livsform till en annan. Du fanns innan du föddes och du fortsätter att existera efter att du dör.
Avmystifiering
Det är det enda mysteriet som ska upptäckas och avmystifieras. Sedan har döden ingen makt över dig längre. Allt lugnar ner sig när du vet, allt blir lätt när du förstår, allt blir lätt när du överlämnar dig till den naturliga övergångsprocessen.
När din tid är inne, tveka inte. Om du är väntad, gå över bron. Stig sedan upp när du gjort det.
Du har all anledning att leva i glädje på Jorden, och du har all anledning att leva i glädje i Himlen. Du har ingen anledning att göda rädslan kring döden och att dö, för då ger du den kraft.
Låt dig guidas genom tårarnas dal, klättra upp till ljusa höjder, där väntar ett liv som du aldrig sett på Jorden.
Människa, oroa dig inte mer, för du är alltid omhändertagen: innan människolivet, under människolivet och efter människolivet.
Ditt universella sinne och din universella själ minns.
Fördjupa dig i denna verklighet om att ditt liv är odödligt och evigt.
Med oändlig kärlek

Ärkeängel RAPHAEL

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *