Montague Keen via Veronica Keen, 22 augusti

wpd4bc9436_06

Montague Keen via Veronica Keen

22 augusti 2016

Det är förändringar på gång som inte kan stoppas, oavsett hur många hinder som sätts i deras väg. Ingen makt på Jorden kan stoppa dem. Nederlaget måste accepteras av Kabalen. De förlorar mark varje dag och de ser alla sina planer gå om intet, en efter en. Många av dem koncentrerar sig nu på flykt. Några går under jorden, andra reser till vad de anser vara trygga områden. En sak kan ni vara säkra på och det är att deras makt snabbt bleknar bort. En dag snart kommer de att be er om nåd, just de människor de försökt förstöra. De har använt varje tillgänglig möjlighet för att förstöra er, den mänskliga rasen, men ni kommer att erfara rättvisa, allt de tog ifrån er kommer att lämnas tillbaka.

I september kommer ni att uppleva många energiskiften. Ja, dessa påverkar en del av er mer än andra. Allt detta är del av övergången. Dessa energier påverkar er både mentalt och fysiskt då ni öppnar upp er till vem och vad ni är. Alla de delar av er som varit nedstängda måste nu öppnas upp så att ni återigen kan bli de varelser av ljus ni var innan Kabalen tog över. Så, mina vänner, förvänta er stora förändringar, vars like ni aldrig tidigare upplevt. Inget kommer att förbli som det var. Allt mörker kommer att tas bort och ni får se Jorden och hela mänskligheten i ett nytt ljus. All oro och stress i dagens liv försvinner för alltid, för det var fabricerat för att hålla er i slaveri. Friheten är inom räckhåll för er. Ni har gått genom mycket och har överlevt allt ni blivit utsatta för. Hjälp finns tillgänglig. Den finns runtom er i skyarna, i väntan på ert rop på hjälp.

Detta är en lagprestation. Era utomjordiska systrar och bröder arbetar med er för att rädda Jorden och säkra mänsklighetens överlevnad. Det är nödvändigt att ni avlägsnar alla fabricerade åtskillnader: svart och vit, muslim och kristen. Kabalen skapade alla dessa skillnader för att separera er, och därigenom försäkra sig om att ni inte skulle gå samman som ett folk. Detta fungerade bra för dem tidigare, men nu kan ni se bortom deras kontroll av massorna. Det är så viktigt att ni utför Återkallandet så att ni kan frigöra er från alla sinneskontrollskontrakt och då klart se vad som ligger framför er. Det finns inget bättre sätt att göra detta. Ni måste vara beredda då saker kommer att röra sig snabbt och ni behöver vara redo med all den rätta informationen till hands, för att gå mot frihet, fri från all korrupt kontroll.

Var snälla och engagera er i er andliga sida, den stängdes ju ner av Kabalen för att kontrollera er. Det stängde era sinnen till vem ni är och utan anslutning till anden är ni kontrollerbara av Kabalen. Ända tills nu har ni fallit i varenda fälla som Kabalen lagt ut åt er. Ni accepterade deras sagor, illusionen som ni levat i sedan dess. Nu måste ni öppna era ögon och era sinnen, se illusionen för vad den är, och kliva ur den. VAKNA och se saker som de egentligen är, inte som ni blivit tillsagda att de är. De gjorde till och med dödandet av era medmänniskor till en ÄROFULL KRIGSHANDLING. Hur blind måste man vara, innan man kan se att krig bara tjänar Kabalens önskan om att göra sig av med mänskligheten. Det ligger ingen ära i att döda människor och förstöra hela länder. Det är inte vad ni är på Jorden för att göra. Krig skapar massiva BLODSOFFER åt Kabalen, inget annat. Det är syret de behöver för att överleva. Vakna upp till sanningen, den stirrar er rakt i ansiktet.

Återigen, jag ber er be för de som är snärjda av Kabalen. Några spelar viktiga roller i övergången och mänsklighetens framtid. Var snäll och skicka kärlek och ljus och se dem fria och tillbaka i sina egna samhällen, arbetandes tillsammans för det bästa för alla. Dessa människor lider för de kom till Jorden för att hjälpa er överleva. De behöver er hjälp. Kabalen är hänsynslös när den fängslar människor. Den vållar det mest fruktansvärda lidande. Era böner behövs för att befria dessa människor som kommit till Jorden för er skull.

Min kära, detta har varit en hemsk vecka för dig. Den ena chocken efter den andra. Men detta är de Sista Dagarna och Kabalen försöker desperat överleva. Ju mer de slåss mot er, och stressar er, ju mer visar de sin desperation över att förlora kontrollen över mänskligheten. Denna strid rasar men det kan bara bli en vinnare… mänskligheten.

Sköt om er, mina kära. Vi behöver få er att slutföra era uppdrag. Vi tror på er.

Alltid er tillgivne, Monty

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...