Ärkeängel Rafael via Genoveva Coyle, 16 juni, 2018

Ärkeängel Rafael

via Genoveva Coyle

16 juni, 2018

ÄÄ Rafael: ”Öva på att se, höra och känna med era hjärtan”

”Jag kommer för att avlägsna blockeringar, oro och rädslor som står i vägen för att ni ska kunna expandera ytterligare”

Hälsningar, käraste Ni! Jag är ÄÄ Rafael. Jag är er broder, den Universell läkaren och en healer för er och för alla, jag står till Moderns tjänst, till tjänst för alla som kallar på mig.

Det är med stort nöje som jag kommer hit för att tala till er, för att ingjuta min smaragdgröna färg i er, med min kärlek och helande energi. Det är med stor ära som jag kommer för att avlägsna blockeringar, oro och rädslor som står i vägen för att ni ytterligare ska kunna expandera.

Det är min önskan och mitt löfte till er, det är mitt syfte att göra denna tid av förening och bekantskap med era magnifika uppstigande själv mer behagliga, snabbare och mer graciösa för er alla.

I den värld där ni nu lever, en värld som har anpassats till att få er och hela mänskligheten att ta den mest oframkomliga vägen, att arbeta hårt för att överleva och som på så många subtila sätt har påtvingat er att lämna ifrån er makten, så är det svårt att hela tiden stanna kvar i det uppstigande självets högre vibration.

Kära Ni, inse att ni alltid har haft valet att vägra ta del av det gamla paradigmet av att leva i begränsning och brist. Inse att er uppgift just nu är att förstå de krångliga och maskerade sätten hos vissa av dessa utmaningar som lurar er till att ta de förlegade vägarna av frustration och återvändsgränder.

Javisst, det krävs ständig medvetenhet och skarp diskriminering att se utmaningarna, att urskilja sanningen från de tvistade falska konstruktioner som tidvis förefaller vara sanna. Öva er i att se, höra och känna med era hjärtan, kära Ni! Sedan, lita på vissheten och följ er själs underbara och stilla röst som talar om för er vartåt ni ska gå.

Närhelst ni inte känner er helt säkra, sitt i tystnad, gå djupare och djupare in i själen och ha tålamod! Låt bara svaren komma till er. Ha tillit till processen, för svaren kommer alltid till er. Var tacksamma och uppmärksamma var och en av de ledtrådar som har syftet att vägleda er och visa er till era uppdrag och vägar. Fira och njut av vartenda steg framåt som ni tar och förstå att ni alla framskrider och gör det längs er väg, i den takt som har avgjorts av era högre själv, samt i enlighet med era gudomliga planer. Gör det lustfyllt och behagligt, gör det glatt och upplyftande för era mästar-själv och för alla andra i er själsfamilj!

Detta är varför jag finns här, kära bröder och systrar, detta är varför jag vill påminna er om att ni gör ett fantastiskt och utomordentligt jobb! Låt mig avlägsna alla tvivel eller rädslor som ni kan ha. Låt mig föra in denna visshet och säkerhet till er och var medvetna om att ni befinner er på den perfekta platsen och exakt där ni behöver vara vid den här tiden.

Var medvetna om att ni är uppskattade och älskade, ständigt! Stanna kvar i min kärlek och frid!

Farväl!

Med tillstånd.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...