Ärkeängeln Uriel och Ursus Samfund via Kerstin Eriksson, 2 september 2022

Ärkeängeln Uriel och Ursus Samfund
Via Kerstin Eriksson, 2 september 2022
En titt i nyckelhålet!
Jag är Ärkeängeln Uriel, men för länge sedan hette jag något annat. För eoner av tusentals år kallades jag för Ur.
Jag är mycket gammal och jag representerar björnkollektivet Ursus. Björnarna är en kollektiv grupp av mycket gamla själar, och vi hanterar olika utmaningar och uppdrag över hela Universum.
Min skribent och kanal, Kerstin, är en levande röst för oss därför att hon kan känna in våra ord och känslor.
Just nu är det kaos också för björnarna på Jorden, för de har mindre områden att röra sig på, att leva på. Björnar har revir och de vandrar runt dessa revir med solen så fort de vaknar ur sin vintersömn.
Människor gör mer och mer plats för sig själva, och björnarna och även andra vilda djur tvingas nästan dagligen att leva i nya områden. En del björnar är så deprimerade att de vill begå självmord.
Vad människan saknar är förståelse och tacksamhet. Vi skulle kunna leva sida vid sida om det fanns kunskap om oss, säger det Ursuska Samfundet. Men det som oroar oss mest är att ni som människor också känner er deprimerade, eftersom ni inte lever enligt Gaias sanna hjärtslag, och då är det nästan omöjligt att känna sig okej.
Så vi, som Ursus Samfund, vill understryka vikten av kunskap om Djurriket, och naturligtvis även om Växt- och Mineralriket. Var snälla och lyssna på Henne, er älskade Moder Jord! Hon är också vår Moder. Vi tycker att Hon är helig och den viktigaste själen för oss. Allt börjar och slutar med Henne, så Hon kan aldrig vara oviktig, det är omöjligt!
Hon måste alltid vara nummer ett på er prioriteringslista! Det är enda sättet att må bra på, enda sättet att blomstra på den här planeten.
Ni föddes in i denna mänskliga ”kostym”, och även om ni skulle flyga iväg till en annan planet, för att undkomma Henne, skulle ni inte komma undan av den anledningen att er mänskliga kropp och ande hör hemma här, där ni är födda.
Så fly inte, det är omöjligt att göra en annan planet till er hemplanet, eftersom ni har Moder Jord som hemma i ert DNA, såväl som i hjärtat. Ta ett positivt beslut nu och älska Henne, ge Henne full bekräftelse nu, och jag menar verkligen NU!
Älska er Moderplanet, älska Jorden och ni kan börja resan med att lära er om er själva och hur man verkligen lever ett bra liv här. Varje steg räknas, varje andetag räknas, varje hjärtslag räknas och vi i Ursus Samfund följer er och vi vet om alla era steg, era andetag och hjärtslag, eftersom vi är ett. Vi känner till ert liv och vi vet när ni skrattar och när ni gråter. Ni är verkligen inte ensamma.
Vi är inte bara bruna och svarta pälsbjörnar, vi är visdomsbevarare, och vi vet att bara kärlek kan hela alla era sår. Börja med att älska och acceptera er själva.
Vi ser fram mot att leva i en positiv samexistens på vår gemensamma Moder Jord, eftersom vi är ett och vi behöver varandra.
Välsignelser till er från
Uriel och Ursus Samfund
PS. Vi har tagit en titt genom framtidens nyckelhål och vi ser en mirakulös förändring, och vi älskar er så mycket! DS.
(Det här är en kanalisering med Ärkeängeln Uriel och det Ursuska Samfundet 2022-09-02 på hennes blogg https://archangelfaith.blogspot.com ).
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...