Ärkeängeln Uriel: Ta bort fläcken, 27 juni 2024

 

Ärkeängeln Uriel: Ta bort fläcken
27 juni 2024

av Lee Degani
https://connectiontohealing.org/aauriel-removing-the-tarnish/

Under vår healingcirkel för meditation i juni gav AAUriel oss ett så vackert meddelande och en speciell gåva att jag fortsätter att gå tillbaka till den för att ta emot hans fantastiska silverdroppar! Jag har funderat på AAUriels begäran att ansluta till honom eller någon av de himmelska varelserna. Vi är verkligen alltid i enighet, det är bara det att vi inte alltid kommer ihåg! När vi medvetet ansluter och på så sätt kommer ihåg, kan mirakel verkligen uppstå!

“Hälsningar älskade. Jag är AAUriel, och ja, jag kommer med mitt silverljus och jag kommer med min essens av att ta tid även om det inte finns någon tid där jag bor. Men för dig kommer jag med denna påminnelse om att när du ansluter till någon av oss, med oss ​​alla, saktar du ner tiden.

Varför behövs det så? För när du saktar ner saktar du ner själva essensen av dig själv och du tillåter dig själv att ta emot.

Och vad är det du får? Det är Kärleken, det är den helande energin, det är essensen som du får från mig själv, essensen av silverdroppar. Och vad kan dessa silverdroppar göra? De kan hjälpa dig att lysa.

Åh, ni lyser redan för era hjärtan lyser alltid även om ni inte alltid ser det själva. Men det gör vi och dessa silverdroppar kan ge dig en känsla av frid, frid inom dig. Och dessa silverdroppar kan ge dig en känsla av vad du kan koppla till oavsett om det är vad du tänker på som framtiden eller det förflutna, eller nuet.

Så vad skulle du vilja nu för att ansluta till älskade? Är det kanske en friskare kropp, en fredligare värld? Några svar? Du behöver bara säga, Uriel, Uriel, jag ber om din hjälp och jag kommer att vara där. Du glömmer att jag alltid finns där. Men när du blir upptagen med dina liv som du behöver göra, glömmer du detta.

Så vad jag ber dig att göra är att komma ihåg att du alltid kan ringa till mig och föra in silverdropparna i ditt väsen. Och istället för att tänka på att de kommer in, tänk på att de är aktiverade för de är en del av din essens precis som guldet är, precis som kopparn är.

Silvergåvan är en del av vem du är. Du är så ljus! Och du är så glänsande! Åh ja, och det finns tillfällen då du behöver göra silverglänsande och det kräver lite arbete, eller hur, för att göra den där gnidningen, för det finns en smuts som kan dölja silvret under.

Mina kära, vi tar på den smutsen nu och vi anstränger oss inte för att gnida bort den. Ty jag ger dig en speciell silverduk som gör det. Så ta det nu och du behöver bara göra en lätt gnidning på någon del av din varelse där du vill att silvret ska glimma igenom.

Är det kanske en plats där det finns någon oro, eller en plats där kanske din fysiska kropp ropar på hjälp. Det är bara att ta bort lacken och gnugga den lätt.

Så jag stannar hos er som jag alltid gör under dessa heliga sammankomster. Men vet att denna silverduk alltid är din. Och jag går åt sidan nu med glädje för jag vet att du kommer att använda gåvan som jag har gett dig.

Så enkelt är det, för det är av silverfrekvensen.

Det har min essens i sig.

Farväl.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *