Ärkeängeln Uriel via Genoveva Coyle, 1 augusti 2018

Ärkeängeln Uriel via Genoveva Coyle

1 augusti 2018

VAR I HARMONI INOM ER SJÄLVA

Hälsningar käraste bröder och systrar. JAG ÄR Uriel, Ärkeängel av Kärlek och Sanning! Ärkeängel av framtiden, ansvarig för den Gudomliga Auktoriteten – den mantel av bemyndigande som tilldelades er för en tid sedan. Jag är er vän och familj.

Som ni vet är jag innehavare av Grayelsha Flamman, Silverflamman av Sanning, så jag kommer hit för att påminna er om att använda den ofta, speciellt nu när det är så mycket kaos och tumult i er värld.

Kära hjärtan, låt inte dessa negativa energier som virvlar omkring er dra er ned och bära er bort från era hjärtan och er balans. Jag vet hur mycket ni önskar och drömmer om att få ha konstant harmoni och frid i era hem, på er arbetsplats, och generellt i era liv, men innan ni kan se det i er verklighet, behöver ni vara i harmoni inom er själva.

Och så finns det stunder när delar av er som är fångade i den gamla tredje dimensionaliteten kommer till er för att uppmärksammas och få inspiration. Det skulle vara lätt att säga att allt ni behöver göra är att älska dem, att rensa och rena dem, och sedan ta dem ombord på er mäktiga varelse. Och det är precis vad ni måste göra, men först måste ni lyssna på dem uppmärksamt och tålmodigt, för det finns något de vill berätta för er, och det finns massor att lära, och visdom de vill dela med er. Först när denna del av avslutad kan ni på rätt sätt ta hand om bagaget som måste frisläppas, sätta nya och hälsosamma gränser, och sedan agera proaktivt för att förändra det sätt på vilket ni närmat er era uppfattade plikter och livet i stort.

Använd min milda Silverflamma för att se bakom de skuggiga situationer ni hamnar i, och agera sedan för att ändra riktning när ni uppmanas till det. Använd de Universella lagarna, kära ni, för all del, sätt er i linje med alla Kärlekens lagar, och var sedan modig och klipp trådarna och befria er själva och alla inblandade från detta meningslösa spel i den gamla matrisen, och släpp därigenom ytterligare en boja av obemyndigande.

Var starka och fasta och tillåt inte manipulationer och skuld att hålla er tillbaka längre. Gör det som behövs för att släppa alla delar av självet till lättheten och glädjen i er varelse. Använd visdomen ni förvärvat och dela den med dem som är villiga att lyssna. Låt världen omkring er få veta allt ni lärt er, så att de också lättare och mer behagfullt kan röra sig mot sin frihet.

Silverflamman hjälper er att veta vem som behöver all denna information, när ni ska tala, när ni ska ta ett steg bakåt, och hur mycket av det ni vet ni ska släppa!

Förstärk dessa nya vägar av hjärtats kommunikation och sätt dagliga avsikter att vara framförare av sanning och kärlek till dem som söker ljus, hopp och förståelse. Alla söker kärlek och acceptans för sin själ; alla söker efter möjligheter och vägar bort från kamp och misströstan; alla vill ta kontroll över sina egna liv och livsvägar och komma till ljuset.

Visa dem att detta är möjligt, låt dem följa de vägar ni så modigt har banat och som ni också fortsätter att följa. Bra gjort kära hjärtan … vi är alla så stolta över er!

Jag lämnar er nu med min kärlek och silvriga gnistor av ljus. Farväl.

By Permission.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This material is protected by copyright. It may not be used without written permission from the Council of Love. We will gladly allow its use if your planned usage meets our criterion. Please write us at: admin@counciloflove.com.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...