Benjamin Fulford Full Rapport, 30 juli 2018

Benjamin Fulford Full Rapport, 30 juli 2018

Per Staffan 2 augusti 2018

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

Den hemliga historien om planeten Jorden från år 2000 till 2018

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-07-30

Meddelande till läsarna: Under de närmaste tre veckorna, med undantag av eventuella uppseendeväckande nyhetssändningar, kommer rapporterna att vara skrivna på förhand, eftersom jag tar min årliga sabbat från nätet och från Internet. Er förståelse uppskattas.

När vi förbereder oss för det som kan vara den sista höstoffensiven som äntligen störtar den Khazariska maffiakabalen är det bra att se på den stora bilden för att förstå varför en hemlig kamp över planeten Jorden har rasat under alla dessa år.

Den bästa tiden att starta är ändå år 2000, när det var en statskupp mot mot amerikansk demokrati som startade det Nazistiska Fjärde Riket under ledning av Führer George Bush, Sr. Det valet stod mellan två västerländska hemliga regeringspartier: Fraktion 1-nazisterna, som ville döda 90% av mänskligheten för att ”rädda miljön” och Fraktion 2 – Global Warming Fraktionen, som sa att detta skulle kunna uppnås genom att använda ”global uppvärmning” som en ursäkt för att införa en kolskatt och en världsregering.

Nazisterna vann genom att använda bedrägeri, mord och dödshot för att terrorisera USA: s etablissemang till att överlämna makten. Detta följdes av mycket verkliga försök att mörda 90% av mänskligheten. Den nazistiska regimen under George Bush, Jr. började sprida biologiska ämnen som SARS, fågelinfluensa, Ebola, etc. för att utplåna det mesta av mänskligheten. Samtidigt skapade de svältkriser i 33 länder genom att betala jordbrukarna pengar för att odla ”biobränslen” istället för mat. De försökte också flera gånger att starta ett kärnvapenvärldskrig med hjälp av Iran, Syrien, Nordkorea och andra hotspots. Detta är viktigt att komma ihåg och kan inte upprepas tillräckligt ofta: dessa människor försökte döda dig och din familj och försöker fortfarande göra det.

Vi börjar med de asiatiska hemliga sällskapen. De lärde sig om de nazistiska planerna att mörda 90% av mänskligheten genom att framgångsrikt tjuvlyssna på deras hemliga möten, särskilt Bohemian Grove-sammankomsterna. År 2003 var spridningen av SARS-ett biovapen som är utformat speciellt för att rikta sig mot asiater-det var deras verkliga uppmaning att gripa till vapen.

Detta ledde till en bristning mellan heroin- och amfetaminhandeln i östasiatiska underjordiska grupper och deras kokain- och marijuanahandlare, före detta nazistiska allierade. Nazisterna förutsåg dock detta avbrott genom att flytta sina heroinoperationer från Ostasien till Afghanistan under år 2001-2002.

Nazisterna, som de beskrev i sin rapport ”Projekt för ett nytt amerikanskt århundrade”, försökte också cementera sin kontroll över världen genom att bemäktiga sig oljefälten i Irak och Centralasien. De använder hotet att skära av oljan för att hålla Asien under kontroll.

Asiaterna svarade genom att hota att mörda den västerländska hemliga regeringens ledning. I synnerhet de personer som var medlemmar i alla tre av följande grupper: Bilderbergarna (europeiska kabalister), Rådet för Utrikesrelationer (amerikanska kabalister) och den Trilaterala Kommissionen (japanska quislingar och deras herrar).

Asierna sökte också efter västerländska allierade mot nazisterna. De noterade att en västerländsk fraktion hade kämpat desperat för att avslöja och spåra nazisternas folkmordsplaner. Detta kan ses till exempel i en 1997-episod av ”The Simpsons” som visar en bok med titeln Curious George och Ebola Virus. ”Nyfiken George,” hänvisar naturligtvis till George Bush, Sr.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2786966/How-The-Simpsons-predicted-U.S.-Ebola-outbreak-1997-Episode-shows-Marge-offering-sick-Bart-children-s-book-Curious-George-Ebola-Virus.html

Det var också BBC-reportern som stod framför den fortfarande intakta World Trade Center Byggnad 7 och sa att den hade kollapsat.

https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ

Asiaterna grundade en grupp med västerländska allierade som blev det som kallas White Dragon Society (WDS). Denna grupp omfattar seniorer i Pentagon, CIA, Rysslands FSB, Brittiska kungafamiljen, Frimureriet, Vatikanens P2 Lodge, etc.

Denna grupp försökte sätta USA i konkurs år 2008 med den konstruerade Lehman-chocken som ett sätt att konkursa USAs Deep State-den Khazariska Maffian i USA. Amerikanerna fick höra vid den tiden att de inte längre kunde köpa varor från resten av världen på kredit. Det var därför USA: s handelsunderskott gick från över US $ 696 miljarder 2008 till 381 miljarder dollar 2009 efter Lehman-chocken.

https://tradingeconomics.com/united-states/balance-of-trade

Försöket att sätta USA: s Deep State i konkurs skulle ha lyckats, om det inte vore för att USA tvingade Mellanöstern-kundstater att sänka priset på olja som de sålde till USA, och kineserna lurades att stödja kommunistagenten Barack Obama och finansiera hans regim. Senare förstod de dock att han bara var en Bush /Clinton/Rockefeller-slav.

Också runt den tiden, i en serie av episoder som aldrig tidigare avslöjats för allmänheten, skickades handskrivna brev av WDS till den kinesiska politbyrån, Vatikanen och den brittiska monarkin som bad om hjälp för att stoppa folkmordsfraktionen. Resultatet var borttagandet av påven Maledict (Benedict XVI) och abdikationen av drottningen i Nederländerna, kungen av Spanien, kungen av Belgien osv. Det var början på en rensning av västerländska regeringar som har sipprat vidare allt sedan dess.

Ett annat synligt tecken på förändring var beslutet från Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Schweiz, etc. att ansluta sig till den kinesiskt ledda AIIB. Som ett resultat av dessa brev godkände den europeiskt dominerade Kommittén av 300 också utbetalningen på över 5 miljarder dollar till den kinesiska OBOR-infrastrukturplanen.

Det andra synliga resultatet var signeringen av 195 länder i Parisavtalet i december 2015. Global Warming fraktionen antog att detta var en total seger för deras fraktion.

Men vid denna tidpunkt bildade Gnostic Illuminati och medlemmarna i familjen Rothschild en ovanlig allians för att säkerställa valet av Donald Trump som USA: s president. Därför, den 8 november 2016 kallades USA: s utrikesminister John Kerry till en hemlig bas i Antarktis och informerades om att Hillary Clinton (Rockefeller) inte skulle väljas som amerikansk president. På den valnatten förekom också strider mellan särskilda styrkor på den jättestora underjordiska basen under Denver International Airport som gjorde att amerikanska Trumps militära uppbackare kunde ta valstöldsmaskinerna från Hillary.

Detta var första gången sedan valet av president Ronald Reagan på 1980-talet som USA: s Presidentskap föll ur händerna på Clinton/Bush/Rockefeller-brottsfamiljen.

Resultatet var att folkmordsfraktionen inom det amerikanska militärindustriella komplexet ersattes av ”America First” -gruppen. Denna grupp kämpar nu fullt ut mot Global Warming fraktionen. Det var därför Trump tillkännagav att USA lämnade Paris-avtalet.

Hemliga förhandlingar mellan USA: s militär och Ryssland ägde också rum före Trumpvalet, enligt en källa som deltar i dessa förhandlingar. Som ett resultat nåddes ett hemligt avtal där ryssarna skulle få ett väsentligt ökat inflytande över Västeuropa och Mellanöstern öster om Eufratfloden. Syftet var att i princip erbjuda Europa till ryssarna i utbyte mot en militär allians mellan Ryssland och USA för att motverka Kina, enligt källor som är inblandade i dessa förhandlingar.

Ryssarna är dock fullt medvetna om att de har utslagsrösten, och de planerar att använda denna för att skapa ett mer rättvist multipolärt världssystem, enligt ryska FSB-källor. De har också lärt sig av erfarenhet att inte lita på amerikanerna, eftersom de har en historia av att säga till förhandlingspartners vad de vill höra och senare förråda dem, noterar källan.

I höst kommer det bli fler förhandlingar med asiatiska hemliga samfund, ryssarna och det amerikanska militärindustriella komplexet. Målet är att framtvinga en slutgiltig kapitulation av Khazariemaffian. Det kommer också att finnas förhandlingar om ett alternativ till Parisavtalet som ett sätt att omorganisera världens finansiella beslutsfattande myndighet för att återspegla dagens verklighet.

För att omorganisationen ska kunna lyckas är det viktigaste landet som nu behöver inkluderas, Indien. Indien har en befolkning som är ungefär lika stor som Kina (1,34 miljarder jämfört med 1,41 miljarder) men mycket yngre. Enligt Wikipedia är ”Mer än 50% av Indiens befolkning under 25 år. Däremot är mindre än 25% av Kinas befolkning under 25 år.” Så medan Kinas befolkning snabbt åldras och snart börjar minska Indiens är ung och växande.

Dessutom har Indien, under premiärminister Narendra Modi, en kompetent ekonomisk förvaltning och upplever snabb ekonomisk tillväxt. Det är uppenbart att Indiens betydelse ökar och kommer att konkurrera med och eventuellt överstiga Kinas, om nuvarande trender fortsätter.

Men Paris-avtalen – som var tänkta att handla om koldioxidutsläpp, men som verkligen handlade om procentuell kontroll över det finansiella systemet – gav 29,4 procent av rösträtten till Kina och endast 6,8 procent till Indien. Om du tittar på detta är det inte konstigt att Indien känner sig lite stött och är ovilliga att avstå en dominerande världsfinansiell roll till Kina eller delta i det kinesiskcentrerade OBOR-projektet. Det är uppenbart att varje överenskommelse om en ny världsekonomisk uppdelning av rösträtt måste göras bättre för Indien än vad Parisavtalet kunde klara av.

Det är därför som det nu finns hemliga förhandlingar som syftar till att erbjuda Indien en världsroll som närmare återspeglar dess ekonomiska och demografiska verklighet. Om dessa samtal går bra kan den efterlängtade annonseringen av ett nytt världsfinansiellt system äntligen bli möjlig. Vi är tveksamma till att ge specifika datum, men om höstförhandlingarna går bra är det möjligt att göra ett slags tillkännagivande år 2019 eller 2020.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...