Fadern & Modern och Kristallriket via Galaxygirl, 31 juli, 2018

Fadern & Modern och Kristallriket via Galaxygirl

31 juli 2018

Hej barn, det är Fader Gud som talar. Jag vill att ni återigen ska veta hur stolta vi är över er, er Moder och jag. För vi ser att ni hela tiden expanderar, era hjärtchakran växer och vi ser er välja kärlek i fler och fler situationer, på så sätt att ni börjar bli det ni söker. Det är alltid på detta sättet. Vibrationellt fungerar universum så, vibration ut motsvarar vibration tillbaka. Jorden är en skola för lärande och en utmanande sådan, där denna lektion måste tas, och ni barn lär den väl. Då ni välkomnar mer kärlek in i ert hjärta så blir ni mer av den. Ni blir mer kärleksfulla och då ni öppnar upp och expanderar blir det bokstavligt talat mer plats för Källan att expandera och uppleva sig själv ännu mer. Jag är er Fader Gud. Kom och sitt i mitt knä och vet att allt kommer att bli bra, och att allt är bra, mer än bra. För ni barn är på väg att vinna, ni övervinner – säg det som det känns bäst för er. Och vi är med er varje steg på vägen, er moder och jag. Jag tror er moder vill säga några ord nu. Vet att jag alltid är med er. Jag är er Fader Gud.

Barn, kom närmare mig så jag får andas på er, mitt andetag av nya begynnelser och av den Kristnade ljusfrekvensen av skapelse och enhet. Jag är ni. Ni är jag. Vi är ett. Jag ser verkligen tröttheten i era ben då ni hela tiden transmuterar och tjänar ljuset och varandra. Jag ser allting och jag ser också hur snabbt ni assimilerar dessa energier och omvandlas till ännu mer ljus inför våra ögon. Ni kommer att börja minnas och släppa mer och mer av era förfäders samlade smärta – bara släpp den, barn. Släpp den till mig för rening och återanvändning. Den behöver inte definiera er eller orsaka onödig kamp. Släktlinjer måste renas och då ni är den genetiska mottagaren är det en del av ert kontrakt att rena och rensa. Detta är kanske en bra tid att minnas våra kristallvänner som är sådana ivriga deltagare i denna process av transmutation. Använd de verktyg ni fått och när ni är för trötta för att gå vidare, kom till mig och låt min kärlek, mina andetag, friska upp era trötta steg. Jag är er Moder Gud. Er fader och jag har skapat många universum tillsammans och vi tycker verkligen att mänskligheten är en av våra största skapelser. Vi älskar er så. Jag är er Moder Gud.

Vi är Kristallriket! Skimrande, lysande och nu högt vibrerande med de Kristnade ljusfrekvens-koderna välkomnar vi er till den Nya Jordens vibration! Vi håller den inom oss nu och om ni håller i oss, håller ni en bit av denna Nya Jordens vibration som vi för in i er nuvarande verklighet. Ja, vi är mycket levande och en del av oss har mer äventyrliga personligheter än andra. Kom ihåg att allt är medvetande, allt är energi. Arbeta med oss. Vi erbjuder våra kroppar, våra frekvenser att tjäna alltet. Välsigna oss varje månad i månens ljus. Rensa oss i moderns svala vatten. Sänd avsikter om rening, healing, helhet och balans och vi kommer inte att svika er då vi om-harmoniserar era egna frekvenser och dem omkring er. Vi är Kristallriket, alltid i tjänst till Alltet.

-Galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

You may also like...