Ärkeänglarna via Jahn J Kassl, 29 oktober  2022

 

 

Tiden arbetar till förmån för ljuset!

29 oktober  2022

Ärkeänglarna

Under de kommande månaderna kommer en enorm dynamik att utvecklas. Ett spel som verkade förlorat kommer att berikas med andlig mänsklig energi, och spelet kommer att vända.

photo credit: Andrea Percht

Kanaliserat av Jahn J Kassl
Engelsk utgåva av crystalflow translations

Tiden arbetar till förmån för ljuset!

Världen är upp och ner!     

Kärlek är nyckeln, ljuset är dörröppningen och sanningen är vägen.

Älskade människa,

Världen är upp och ner! Ingenting är som det var innan. Framtiden, som fortfarande inte är skriven, avgörs just i detta ögonblick. Allt som nu manifesterar sig påverkas av dig. Vänligen bli medveten om ditt nuvarande ansvar och din makt. Detta är den tid då alla individer delar ansvaret för de förändringar som är på väg att komma:

  • Detta händer när du gör rätt val för dig själv.
  • Detta händer när du modigt tänker med ditt eget sinne och känner från ditt hjärta.
  • Detta händer när du lösgör dig från de nuvarande mekanismerna för rädsla och inte längre låter dig påverkas av dem.
  • Detta händer när du – klarvaken – vet om och lever dina jordiska uppdrag.

Nu är det så att fler och fler vaknar. Eftersom häxjakten på denna jord fortsätter att nå nya nivåer, och fler och fler människor påverkas av makthavarnas orättvisa och despotism. Detta gör att allt fler individer ställer frågor och söker efter svar och lösningar.

Även osannolika individer vaknar, reser sig eller vänder sig bort från denna alltmer kränkande matris. Snart kommer varje person att påverkas av de mörka planerna på ett eller annat sätt.

Och så händer det att folk vänder ryggen till. Det finns många som riskerar sina liv genom att resa sig och därigenom bevara sin frälsning och sina liv. Men det finns ännu fler som ända till slutet vägrar att se, höra och vakna.

Och så händer det att mänskligheten delas upp i två grupper: de som spelar med och de som vägrar!

Initial gnista av ljus

Medan detta händer når det andliga ljuset från DEN CENTRALA SOLEN högre och högre oktaver. Detta orsakar omställning hos dem som ännu inte har fattat ett beslut, eller som inte vet vad de ska göra eller hur de ska gå vidare. På grund av den initiala gnistan av det andliga gudomliga ljuset kan många hoppa på tåget till uppstigning i sista minuten.

Medan mänskligheten tycks vandra genom det djupaste mörkret, händer raka motsatsen på en andlig nivå. Människans hjärtan blir lättare och lättare, och fler och fler individer tar mod till sig och blir medvetna om sin egen styrka och kraft.

Det yttre trycket orsakar den inre öppningen i människor. Istället för att tycka synd om sig själva eller känna sig hjälplösa, är självförtroende och makt den NYA människans egenskaper.

Och detta är smittsamt, smittsamt eftersom individer som fortfarande gömmer sitt ljus under en skäppa uppmuntras och inspireras av dessa pionjärer att följa efter.

Under de kommande månaderna kommer en enorm dynamik att utvecklas. Ett spel som verkade förlorat kommer att berikas med andlig mänsklig energi, och spelet kommer att vända.

Tiden arbetar till förmån för ljuset. Sanningen kommer att dyka upp överallt och individen kommer att guidas tillbaka till sin andliga väg.

Mörkret har bara ett syfte: att få dig att erkänna dig som ljus och kärlek. NU!

Med oändlig kärlek

ÄRKEÄNGLARNA

Avsnitt för bifogade filer

Förhandsgranska YouTube-videoklipp 123. LICHTLESUNG & BUCHPRÄSENTATION ”Elija Prophezeiungen”, RAT DER PLEJADEN, JJK

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...