Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 26 oktober 2022

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

26 oktober 2022

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd som idag talar med er från Jordrådet. Vi har ögonen på er då allting rörs om på er planet. Ni har gjort fina framsteg med att avlägsna de mörka styrkorna sedan vi talades vid senast.

Några av dem sitter på nålar, de vet att de har mycket lite tid kvar på jorden. Allting tas ifrån dem. De har helt och hållet förlorat kontrollen över er och jorden. De har bara några få trick kvar i rockärmen innan det blir klart.

Några av er har känt det som om ni gått på lina, då ni försiktigt tagit ett steg i taget och varit uppmärksamma, eftersom detta är nödvändigt nu. Varje dag kommer det nya avslöjanden. Dessa avslöjanden måste ivrigt adresseras. De kräver att ni tittar djupt in i det förflutna för att se hur det infekterat nuvarande tider. Detta är orsaken till att ni kom tillbaka från framtiden för att förändra detta nu-ögonblick.

Fler människor vaknar upp till den fula sanning som kommer att befria er alla. Ljusets Legioner är de himmelska ljuskrigarna. Skaparen är fullt aktiv i deras hjärtan, liksom i era. Aktiveringarna av det mänskliga hjärtat för fram en kraft att räkna med och en styrka bortom jämförelse.

Det har aldrig förekommit något likt det som pågår på jorden just nu. Ni krossar alla historiska rekord genom tiderna. Vi för noggrann dokumentation och anteckningar om hur detta görs. Var säkra på att de största sinnen och styrkor av ljus i alla former av varande har fullkomlig kontroll över denna process. Ni är en del av denna ljusstyrka, markbesättning.

Vi kommer inte att sluta förrän de mörka är fullkomligt avlägsnade från denna kärleksfulla planet som ni bebor. Ni är skapelsens mest kreativa och kärleksfulla varelser. Ni är de som tagit ansvar för denna stora final i att frigöra jorden från slaveri. Ni har hållit era åtaganden gentemot Skaparen. För det kommer ni alla att bli belönade.

Vi förstår att denna resa har tagit er genom många smärtfyllda livstider på jorden och andra planeter, för att få expertis att göra det ni gör nu. Vänligen underskatta inte era gåvor, er styrka och inneboende förmågor. Ni prövas starkt nu i denna avgörande tid. Till och med era tankar är en del av de strategiska förändringar som implementeras just nu. Ni arbetar tillsammans i enhet och det är vad som är viktigast.

Ni kan känna er splittrade, som att ni är de enda som bär ljuset för den Nya Jorden, men så är det inte. Ni har alla blivit tända som tändstickor och drar in nya trådar i skapelsens eld. Detta gör ert arbete och er energi ännu mer formidabel för dem som har haft kontrollen. Vi är med er och vi vet hur det är att gå genom uppstigningsprocessen.

Några av er ifrågasätter allting, och det är helt normalt när ni uppstiger. Era kroppar går genom många nivåer av förändring, så om ni känner er ur slag så är det också normalt. Vissa dagar kanske ni måste suga i er solen, ta en lång middagslur eller promenad. Ni kan behöva umgås med människor, eller vara för er själva, för ni processar dessa förändringar i stor utsträckning. Ni kan bli väckt på natten för att ta emot vägledning, ljus och kärlek. När ni vaknar på morgonen kan ni känna er nya. Ni är på väg att bli nya.

Vad ni än upplever så är det del av de stora avslöjanden som visas för er. Fortsätt syntetisera dessa upplevelser så att ni kan rensa de energier ni arbetar med.

Detta är spännande tider och ni kommer snart att få se er leva i en magisk och perfekt värld.

Jag är Mira som sänder er all vår kärlek och goda tur.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...