Ärkeänglarna via Jahn J Kassl, February 24, 2024

Jahn J Kassl 2024-02-24
Kraftverk, fyrar, ankare
Älskade människor,
Låt er inte smittas av de oroligheter och stridigheter som just nu råder på jorden! Låt dig inspireras av tystnaden och friden inombords! Var ett kraftpaket av positivitet, en fyr i mörka tider och ett ankare för alla som kastas fram och tillbaka av vågorna!
Det är enklare att överleva den här tiden glad, nöjd och i harmoni om du har hittat dig själv, accepterat dina uppdrag och erkänt ditt liv som en gåva.
Lidande och smärta, hur verkligt det än är, är alltid resultatet av felaktiga grundläggande antaganden och resultatet av otillräckligt självreflektion och helande arbete.
Var inte rädd för att öppna livets gåva. Till en början kanske du blir förvånad eftersom det faktiska värdet av ditt liv är svårt att känna igen, på grund av all ansamling av mönster, blockeringar, åsikter och falska övertygelser. Du öppnar paketet och vad får du se: en version av dig själv som knappast visar någon entusiasm!
På ditt livs spår
Denna fas måste passeras och bemästras.
Här är det viktigt att du modigt tar itu med ditt liv så här långt och arbetar dig, lite i taget, mot ditt livs verkliga gåva. Ofta ligger dina sanna talanger, dina faktiska förmågor och dina gudomliga uppdrag gömda under ansamlingar av falska livsuppfattningar.
Dessa måste avslöjas. Efter att du har påbörjat ditt omvandlingsarbete är det viktigt att leta efter det äkta, undersöka sanningshalten och gå till botten med vad livet verkligen vill med dig, och vad det har i beredskap för dig.
Många människor vägrar att se sitt eget liv som en gåva?
Frågor på frågor
”Är mitt liv tänkt att vara en gåva? Jag är omgiven av brist, lidande och falska vänner. Mitt liv är en berg-och-dalbana och en kamp för överlevnad, och ni säger något om en gåva?” Det är så det sägs men allt förblir detsamma. Livets gåva kan bara avslöjas för dig när du börjar ställa de rätta frågorna:
• Hur stor portion blir min del av lycka eller olycka?
• Hur kan jag få ett direkt inflytande över mina egna angelägenheter så att allt blir bra?
• Är jag bollen eller spelaren?
• Gör jag som jag själv vill eller som andra vill?
• Kan jag ta mitt liv i egna händer och ta ansvar för mitt eget liv? Varför lyckas jag inte?
• Var gör jag fel och tar fel beslut? Varför undviker jag dessa saker?
• Varför skulle världen och inte jag själv vara ansvarig för mitt lidande?
• Har du uthållighet för de andliga processerna eller använder du linjära normer för att ta dig från A till B?
Frågor på frågor – ställer du dem?
Om JA, då har du börjat göra allvarliga förändringar i ditt liv. Då har du börjat öppna livets gåva. Du är redo att acceptera allt som från början var obegripligt. Vad som än irriterar dig så är du villig att undersöka det ytterligare.
Nu är det din tur att avslöja hemligheten med DITT liv. Nu avslöjas dina sanna talanger och gåvor för dig och du utvecklas på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Skaparvarelser i aktion!
Även om hinder som verkar oöverstigliga fortsätter att byggas upp så älskar du sanningen, och du vet att det finns mycket att reda ut inom dig. Dina känslor kan vara i kaos och dina tankar kan vara förvirrade. Du inser att du inte är den du trodde att du var. Du måste erkänna för dig själv att du har blockeringar, att mönster och fixeringar triggar dig och att du inte vill avstå från dina envisa åsikter.
Du måste upptäcka att du har falska vänner och falska relationer. Du måste förstå att du kanske inte lever alls och aldrig har levt.
Allt detta kan ske efter att du verkligen börjat engagera dig i ditt livs gåva. När du väl förstår att du måste skapa ditt eget liv, så att du kan uppleva lycka och inre frid, då förändras allt till det bättre.
Att använda dina sanna talanger ger inre frid, att leva med dina gåvor som du fått av GUD ger i rätt miljö tillfredsställelse. Då kan det inte längre skada dig. Då är du ett kraftverk, en fyr och ett ankare på samma gång.
Som genom magi blev du befriad från mentalt skräp och uppdämda känslor av Gudomligt ljus. Du tänker tankar du aldrig haft förut, du upplever en känsla av frihet som tidigare var okänd för dig, och du känner en inre frid som yttre omständigheter inte längre kan påverka.
Du har anlänt och lever i ditt kall. Du lever rätt, du är viktig – allt är perfekt inom dig.
Nu har du fått livets gåva, du har mött din egen sanning och sett din egen verklighet. Nu har du hittat det du letat efter i evigheter:
EN SKAPARE I AKTION.
Med oändlig kärlek
Ärkeänglarna
No photo description available.
All reactions:

9

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *