Jesus: Kärlek är oförmögen till något annat än kärlek, 19 februari 2024

 

Jesus: Kärlek är oförmögen till något annat än kärlek

19 februari 2024

 av John Smallman

johnsmallman2.wordpress.com/2024/02/17/love-is-incapable-of-anything-but-love/

 Vi är alla en. Det finns bara den  Enda – Gud – och ändå upplever den Enheten också individualitet och differentiering av sig själv genom var och en av oss eftersom han, vår mest heliga och kärleksfulla Fader, gav oss fullständig frihet och personlig okränkbar suveränitet när han skapade oss.

Varför? För att kärleken bara älskar, och den vill att dess skapelser ska vara lika fria som den är att skapa, genom att använda det enda sinne som den delar med hela dess heliga skapelse, och genom att göra det tillåter och uppmuntrar alla att leva i frid och glädje, dela kärleken, den enhet som den är.

Den dömer, skämmer eller fördömer aldrig eftersom Kärlek är oförmögen till något annat än Kärlek, som är den oändliga livskraften eller energifältet som omsluter Allt som existerar, från det oändligt lilla till det oändligt stora. Jag upprepar: Vi är ALLA ETT!

Att vakna är att känna och uppleva ditt naturliga tillstånd av Enhet oavbrutet en gång till, eftersom alla minnen av overklighet bara löses upp i ingenting, eftersom de aldrig hände.

Osäglig och ofattbar glädje väntar er alla. Livet kommer att vara nytt, fräscht, vackert och perfekt, precis som det alltid har varit, och du kommer att inse att du har missat absolut ingenting under ditt tillstånd av tillfällig minnesförlust.

Oändlig glädje är alltid din eftersom det är en aspekt av Kärlek, från vilken du aldrig har blivit separerad.

Välj nu att släppa ditt oros-drivna grepp om det overkliga tillståndet som verkar så verkligt för dig, när du upplever livet i form och observerar all smärta och lidande som är utbredd över hela världen, och vet att allt verkligen är bra som ni alla, var och en av er på ert eget unika och väsentliga sätt, bistår magnifikt i mänsklighetens kollektiva uppvaknandeprocess.

Sannerligen, det du gör när du upplever detta nuvarande liv i mänsklig form är magnifik. Hur kunde det inte vara det, för du är alltid Ett med Gud, och därför gör du det hon gör på ett fantastiskt sätt med henne.

Kärlek är den oändliga vidden av ren energi där Gud och alla hennes skapelser upplever det absoluta under som är livet, oavsett om det upplevs i form eller som ren formlös energi.

Genom att leva livet i form är du mycket medveten om vad som verkar vara helt olika former – förmodat död materia, växtliv och livsformer som livnär sig på andra former – och ändå, som din vetenskap nu inser, finns det INGEN död materia.

Livet är rörelse, och även vad du anser vara solid och orörlig är, på dess djupaste och minsta nivåer, bara energi – KÄRLEK – och följaktligen är det alltid i rörelse. Det är bara det att en av begränsningarna för mänskligt liv i form är dess oförmåga att genom sina rent fysiska kroppsliga sinnen vara medveten om något liv som dess fysiska sinnen inte kan uppfatta. Men det finns många bland er som är medvetna om några av de icke-fysiska energier i vilka ni är, som kärleksväsen, helt och evigt nedsänkta.

Tillgång till dessa oändliga icke-fysiska sfärer är tillgänglig för alla, men för att få den tillgången måste du sätta upp avsikten att engagera dig i det, och sedan tillåta dig själv att bortse från och ignorera de distraktioner som ditt ego ständigt presenterar dig med.

Det är verkligen väldigt lätt, men eftersom dina mänskliga former alltid tycks behöva din uppmärksamhet – jag fryser jag behöver en filt, jag kliar jag behöver klia mig, jag är törstig jag behöver en kaffe, jag är hungrig behöver en smörgås, jag måste ringa min mamma/son/läkare, jag måste gå till affären – dina egon producerar oändliga behov att distrahera dig med.

När du sitter och tänker tyst och ifred är det lätt att bli väldigt irriterad över dessa distraktioner och sedan, istället för att ignorera dem, engagerar du dig argt med dem genom att bedöma dig själv som otillräcklig eftersom de händer så ofta trots din avsikt. , och deras brus dränker din tysta inre röst, din intuition.

Ni är inte otillräckliga, ni är gudomliga varelser som fritt har valt att ta itu med livets begränsningar i form för att vara närvarande nu för att hjälpa till i den kollektiva uppvaknandeprocessen, och när distraktioner uppstår påminn er mycket positivt om att ni inte är på något sätt otillräckliga, utan att ni är evigt gudomliga varelser.

För att du gör detta är du högt hedrad av Gud, och av alla i de icke fysiska världarna, så acceptera den ära som erbjuds och vet att du är helt värd den.

Tillåt sedan och uppmuntra er själva att sluta ilsket engagera er själva i negativ självbedömning genom att återställa så många gånger som nödvändigt er avsikt att bara älska er själva i varje ögonblick, eftersom kärlek är er natur, och inget annat är verkligt.

När du kommer till det stadium där du bara kan acceptera det som uppstår utan att döma kommer du att upptäcka att din känsla av självacceptans och självkärlek stärks, och distraktionerna blir mer av ett ljud som flödar i bakgrunden och inte längre kräver din uppmärksamhet. Du kommer då att känna friden och friheten

att vara medveten om din Enhet med Gud etablerad inom dig.

Ni är alla för evigt Ett med Gud, er kärleksfulla Källa, och ni kan aldrig skiljas från det tillståndets verklighet.

Gläd er över den absoluta vissheten att ni är gudomliga varelser, och tillåt er själva att erkänna denna kunskap i ert medvetande så att ni kan njuta av glädjen som denna kunskap ger, oavsett vad som händer i formvärlden omkring er.

Er kärleksfulla bror, Jesus.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *