Arkturierna, Elthor och Féerna via Galaxygirl 21 juli 2018

Arkturierna, Elthor och Féerna via Galaxygirl

21 juli 2018

Hälsningar, kära ni, vi är det Arkturiska Kollektivet som är här denna fina dag för att välkomna er till er nya värld. Tröskeln har uppnåtts, vibrationerna realiserats och förhöjts. Och ni håller på att bli de gudar och gudinnor som ni själva förutsagt sedan länge, i profetiorna i det förgångna, där en ny värld skulle födas, uppstigen ur askan som Fenix. Och ni, vägvisarna, skulle ta täten.

Era gud/gudinne-krafter kommer online. Och många av er är så utmattade av energiinflödet att ni inte njuter så fullt ut av denna process som vi skulle vilja att ni gjorde. För när ni släpper in glädjen i dessa förändringar öppnas ytterligare potentialer upp i ert DNA, och ni expanderar ännu mer i processen. Rädsla, brist, allt sådant är av det gamla sättet, de gamla energierna. NI är utforskare, pionjärer av det nya sättet, den Nya Jorden. Pionjärerna i er historieböcker var också utmattade, men de fick en kick av upprymdhet av utmaningen med att föra in det nya, av att smida nya vägar över kontinenterna och av att vara vägvisarna för framtida generationer. Låter det bekant? Många av er som läser dessa ord hade livstider som dessa, som förberedelse för svårigheterna i denna, denna högst dyrbara livstid.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och det är vår glädje att få kontakt med er idag. Vi uppmuntrar er att visualisera hur ni andas in frekvenser av glädje under era meditationer då det kommer att förstärka er nuvarande jordliga upplevelse. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi är ett.

Jag är draken Elthor. Vi drakar talar ut nu. Våra ord har för länge varit tystade och våra minnen nedsmutsade. Vi drakar är tid-jägare, tid-ryttare. Vi rider på vindarna av nya möjligheter i nya tidslinjer och vi ser allt. Vi ser många saker på en gång och ni, människor, kommer också att få denna förmåga att se genom tidslinje-matrisen och stiga ut ur den som en mästare, att se med sant visa och allseende ögon. Många av oss drakar har gyllene ögon för vi siktar på att hålla Källans koder av ljus och upptäckt i våra ögon så att vår syn förblir klar.

Vi är mäktiga, precis som ni är mäktiga, människor. Ni behöver bara stiga upp och göra anspråk på er makt. Känn min varma drak-andedräkt i ert bakhuvud och hals och låt er egen drak-syn aktiveras, för den är en gåva till er när ni navigerar er genom dessa oroliga tider i mörka vatten. Var inte rädda, människor. Snart kommer era vatten att åter rinna kristallklara, och ni kommer att stå starka med era mänskliga eller drak-fötter, kylda av det kristallklara vattnet i en bubblande bäck av nya möjligheter som matar er nya värld. Vi drakar är mäktiga. Vi finns i alla former, storlekar, färger, likt mångfalden hos era fåglar. Ändå har vi alla samma kungliga drakblod, precis som ni, för vi kommer alla från Källan och i slutändan är vi alla en jättelik levande, andandes, varelse som upplever sig själv i förundran.

Åh, ni är trötta. Ni människor är så mycket starkare än ni för närvarande inser. Ni är trötta av uppgraderingarna, energivågorna. Gör er redo för mer, människor, för detta är en kosmisk fokusplats av aktivitet och av stort hopp och löfte för multiversum och ni sitter i förarsätet. Många kommer under de kommande eonerna att fråga er hur det var att få vara del (en viktig del) av skapandet av Nova Gaia. Och ni kommer att minnas, och berätta er historia. Jag andas min varma drak-andedräkt på er nu, för att ytterligare aktivera er och lugna era nerver. Sådär.

Ska vi försöka flyga? Det får mig alltid att må bättre, mer glädjefylld, då man bokstavligt svävar ovan det som angriper en. Ni kan göra detta när som helst i ert hjärtsinne. Ni är mäktiga, människor. Nu, omvandla er till er drakform och flyg med mig! Då vi svävar upp, upp, upp, känner ni spänningen i den svala bergsbrisen och ni ser den kristallklara bäcken som vi kylde våra fötter i för bara ett ögonblick sedan. Och vi går upp genom landskapet av bergstoppar och täta tallskogar, vi åker upp, längre, in i nästa tidsström, och in i er framtid på Nova Gaia där er drake kan se ert framtida själv som ledare, vägvisare. Och det spelar ingen roll om ni leder genom konst eller filantropi eller talande eller bokskrivande. Sätten att tjäna mänskligheten är oändliga. Oändliga! Finn glädje i detta. För det finns massor av sätt att tjäna och använda dessa uppstigningsenergier fullt ut inom er ram.

Känn den kalla vinden genom era fjäll, stärkande er. Och nu landar vi på det högsta av bergen för den bästa utsikten av alla. Berg är gamla själar, de är visa. De har mycket att säga för de har sett så mycket under så många tusentals år. Gaia är en gruva med skatter av erfarenhet och visdom. Människor, ni har så mycket stöd. Ser ni det än? Acceptera detta stöd och känn frigörelsen i det. Var kvar här så länge som ni vill. Och då er meditation slutar, ta med denna drak-energi av livskraft, av frihet, av styrka och av kärlek in till er lilla mänskliga form, vederkvickt och revitaliserad för ännu en dag av skapande. Allt är väl. Det är dags för er att börja se er själva tydligt, som vi drakar gör. Jag är draken Elthor. Jag kommer i frid och jag lämnar er med den.

Hej! Vi är féerna och vi är förtjusta över att få kontakt med våra mänskliga vänner igen; för vi är ivriga att dela denna energirapport om att allt verkligen förbättras snabbt och detta gör oss mycket exalterade, för vi har också ivrigt väntat på energiuppgraderingarna och förändringarna på jorden, för vi féer, vi elementaler, är en del av moderns andetag(precis ni är) och vi älskar Gaia så kärt så vi vill att ni människor också uppskattar Gaia och betraktar henne som er moder, som vi gör!

Det är sant, för då vi har äran och privilegiet att leva på henne så måste vi också ha äran och privilegiet att ta hand om henne, och hålla hennes skogar rena så att era barn kommer att respektera och förstå och också hålla dem rena! För denna attityd av förvaltarskap måste föras vidare från generation till generation; och de mörka hade många roller i att hindra denna visdomsöverföring, för då människor bodde i städer blev deras hjärtan bortkopplade och lite vilse från naturens skönhet och moderns andetag.

För vi absorberar hennes andetag när vi vårdar hennes blommor och träd och stenar, för de är en del av henne, de är en del av oss och vi är alla en stor vacker skapelse av ljuvlighet och det är en sådan glädje att ta hand om och förvalta så vi vill att mänskligheten ska höra och verkligen se och känna brådskan och vikten av att vårda Gaia, så att hon inte längre behöver hantera föroreningar; för då dessa energier stiger, stiger all rening och rensning också, och vikten av vårdande kan inte överskattas, om ni bara är ute och går och ser skräp, ta upp det, och visa era barn vikten av alla de små sakerna, de små handlingarna av kärlek för modern summeras snabbt, mycket snabbt, och snart kommer hon att vara skinande och rensad och ren igen, för det är vår plikt!

Vi är féerna och vi älskar mänskligheten, vi är så upprymda över alla dessa storslagna och spännande energiinflöden som är på väg! Skynda och gör er redo, de kommer, de är här och ni är mitt uppe i en stor förändring, ett stort frisläppande! Låt inte er själva fastna i kaoset – nej, nej, nej, släpp och släpp och omfamna kärlek, omfamna Moder Gaias hjärtslag och hon kommer att trösta er, lugna er, och ni kommer att finna ert hjärtas utrymme igen! Vi är féerna och vi älskar er så mycket, mänskligheten, vi är féerna.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...