Arkturierna via Daniel Scranton, 11 augusti 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 11 augusti 2017

Extrema Vågor av Energi – Det Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med alla er.

Vi kan avläsa den nuvarande energisituationen på planeten Jorden, och det det ser ut som om det är vågor av energi som rör sig runt med det högsta av det högsta och det lägsta av det lägsta inom dem. Vad detta betyder är att ni ger er själva en sista titt på och smak av extrema polariteter. Om ni känner att ni kastas runt, eller om ni känner er höga den ena minuten och låga den nästa, är det ett resultat av att ni möter dessa vågor som verkställer en plan.

De har intentionen att visa er hur mycket polaritet det fortfarande finns, men de har också syftet att ge er valet att släppa det sättet att leva. När ni känner att ni är färdiga med berg- och dalbanan, kommer ni att välja något som är mindre extremt och mindre polariserat. Ni känner er mer hjärt-centrerade, mer närvarande och mer grundade, för ni kommer ha funnit stabiliteten inom er själva som är nödvändig för att uppleva dessa extrema vågor.

Ni kommer att visa er själva att ni klarar nedgångarna. Ni vet att ni kan hantera uppgångarna, men när nedgångarna kommer, och de jämförs med extrema uppgångar, så det kan vara mycket utmanade för er att bibehålla någon sorts jämvikt. Oavsett var ni är och oavsett vad ni känner, kommer det alltid att gagna er att gå tillbaka till ert centrum, för att hitta er balanserade punkt, och att leta efter stabilitet inom er själva, hellre än i händelserna och omständigheterna i ert liv.

Till och med i ett tillstånd av totalt kaos kan ni hitta ert centrum och ni kan agera från ert hjärta. Ni kan låta dessa vågor kasta runt er och bli orsaken till att ni förlorar hoppet, eller så kan ni använda dem som en möjlighet att avgöra en gång för alla, vilken typ av livsupplevelse ni skulle vilja ha, när ni går framåt. Det är helt upp till er. Valet är ert.

Vi föreslår att ni säger adjö till extrema polariteter. Och till och med mitt i en nedgång, kommer ni hitta styrkan att ta er genom den, för ni kommer veta att denna typ av berg- och dalbana är på väg mot sitt slut. Det är upplevelsen i tredje dimensionen, och ni har helt enkelt ett sista prov på den innan ni lämnar allt bakom er, för den mycket mer fridfulla upplevelsen i den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och det har glatt oss att ha kontakt med er.”

Source: Daniel Scranton

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...