Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 augusti, 2023

 

Tänk om världen skulle förändras totalt? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi bjuder kontinuerligt in er alla att gå med oss i en högre frekvens, eftersom vi vet att det i slutändan är vad ni vill, även om ni tror att ni vill ha något annat. Du tror att du vill att saker och ting ska förändras där på jorden, och tänk om de gjorde det? Tänk om allt förändrades, men ingen som fanns i en mänsklig kropp var villig att förändra sig själv? Du skulle få samma problem så småningom. Det är därför att förändra dig i din kärna är det enda sättet att förändra den yttre verkligheten och att göra dessa förändringar långvariga och att få dem att vara de förändringar du faktiskt vill ha som själ.

Ett ego gillar inte utmaningar, eftersom ett ego bara vill veta att allt kommer att bli okej, att det kommer att vara säkert, bekvämt, tas om hand och så vidare. Men en själ längtar efter dessa utmaningar, eftersom en själ vet att dess resa är att växa och utvecklas, att expandera och bli mer av Källenergin på en erfarenhetsmässig nivå. Du kan veta att du är en Källenergiväsen, men att uppleva att veta genom något som du gör, eller tänker, eller säger, eller ännu bättre känner, är en helt annan upplevelse.

När du hjälper någon annan för att du inser att de är du, är det en Källenergiupplevelse. När du älskar någon annan, trots att de inte har gjort något för att förtjäna den kärleken, är det en Källenergiupplevelse. När du lyssnar på någon, trots att du vet att de klagar och vidmakthåller samma verklighet, och sedan säger något snällt till dem, något stödjande, det är en Källenergiupplevelse. När du känner enhet med alla, när du är i det tillståndet av enhetsmedvetande, är det en Källenergiupplevelse. Och när allt och alla utanför dig plötsligt är annorlunda för att någon eller någon grupp kom in och gjorde alla förändringar åt dig, då får du inte ha de upplevelser vi just har beskrivit, och många, många fler.

Du vill ha de upplevelserna; du kom för de upplevelserna. Du kom för rörelsen, och det är inte rörelsen från punkt A till punkt B som du kom för. Det är din själs rörelse från en nivå av medvetande till en annan, från att fungera mer som ett ego till att fungera som ett högre jag. Det är vad du ville, och det är vad du kommer att få. Det är vad du får, och du kommer att fortsätta att få. Och om du visste hur bra du skulle må om du hade upplevelsen av det vi pratar om i din kropp just nu, då skulle du inte vilja att alla förändringar utanför dig skulle ske först. För även om dessa förändringar tillfälligt skulle göra dig lugnare, återigen, skulle du bara skapa nya utmaningar, nya problem, nya hinder.

Så välsigna din värld som den är idag; tacka för varje upplevelse du får, för de ger dig alla möjligheter att känna något du aldrig har känt förut. Du behöver inte vara tacksam för Gud gillar ett tacksamt ämne. Gud är ingen kung, och ni är inte bönderna. Ni skapar allt detta tillsammans med Source, och Source växer tillsammans med er och på grund av er, och är tacksam för er och er villighet att gå ut där i kanten av skapelsen.

Och vi vill att du ska veta att du också kan få hjälp. Du kan be om hjälp, du kan få hjälp och du får hjälp. Och i fråga, skapar du faktiskt det du efterfrågar, så allt är bra. Vi vill att ni ska komma ihåg hur kraftfulla ni är och känna den kraften som rör sig genom er, för det är en av de bästa upplevelserna ni har ställt upp för er själva där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *