Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 maj 2019

Tecknen ökar ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en förträfflig tid för er alla, att börja ägna mer uppmärksamhet åt de tecken ni får runt omkring er. Vi ser att så många människor missar tecknen och signalerna, och de små knuffar ni får. Och därför vill vi att ni ägnar mer uppmärksamhet åt de olika sätten som universum och era guider ger sig till känna för er. Ni vill ofta höra från dem, men ni vill bara höra från dem på det sätt ni är vana att motta meddelanden. Fast de talar till er på olika sätt.

Nu har ni ännu fler vänner och sådana som önskar lycka till bland er där på Jorden, som till exempel katter och alla andra djur. Men vi talar speciellt om era ickefysiska vänner, som ger er dessa tecken för att knuffa er i en viss riktning, eller att låta er få veta att ni är på rätt spår. Ibland är det subtila förslag som kommer till er tre gånger från tre olika människor, och ni undrar hur det är möjligt. Tja, allt är möjligt, och det är högst sannolikt.

Vi kan säga så, eftersom vi ser det hända hela tiden, och vi ser så många människor som missar tecknen, eftersom de vill höra en liten röst i huvudet, eller vill se en guide stå framför dem. Men ni finns där nu för att arbeta med energierna på ett mer subtilt sätt, så att ni kan behärska de olika vibrationerna ni har tillgång till.

Så titta efter det som är subtilt och oväntat, och titta verkligen efter sådant som är oförklarligt, för det är allt delar av den vägledning ni får varje dag, och ni behöver bara ställa in er för att bli lite mer mottagliga, istället för att förvänta er att bli slagna i huvudet med någonting. Därefter följer ni den vägledning ni får från alla dessa förtjusande varelser, och ni upptäcker de positiva resultaten. Och då, på grund av de positiva resultaten, kommer det att bli mer sannolikt att ni i framtiden, tar till er de tecken ni får hela tiden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat förbindelsen med er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, in paperback or ebook form here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...