Arkturierna via Daniel Scranton, 11 augusti 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 11 augusti 2017

Extrema Vågor av energi ∞ Det 9: e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har möjlighet att ge dig en läsning om den aktuella energetiska situationen på planeten Jorden, och det ser ut som att det finns vågor av energi som rör sig med höga höjder och låga dalar inom dem. Vad det innebär är att du ger dig själv en sista titt och smak av extrema polariteter. Om du känner att du kastas runt, eller om du känner att du är hög en minut och låg nästa, är det ett resultat av att du stöter på dessa vågor som fullgör en plan.

De har för avsikt att visa dig hur mycket polaritet det fortfarande finns, men de har också som syfte att ge dig valet att släppa loss det här levnadssättet. När du känner dig färdig med rutschbanan, väljer du något som är mindre extremt och mindre polariserat. Du kommer att känna dig mer hjärtcentrerad, mer närvarande och mer jordad, eftersom du kommer att ha hittat stabiliteten inom dig själv som är nödvändig för att uppleva dessa extremvågor.

Du kommer att visa för dig själv att du kan hantera nedgångarna. Du vet att du kan hantera uppgångarna, men när nedgångarna följer, och de mäts mot sådana extrema uppgångar, kan det vara mycket utmanande för dig att hålla kvar någon form av jämvikt. Oavsett var du är och oavsett vad du känner kommer det alltid att gynna dig att återvända till ditt centrum för att hitta din balanspunkt och att leta efter stabilitet inom dig själv, snarare än i händelserna och omständigheterna i ditt liv.

Även i ett tillstånd av fullständigt kaos kan du hitta ditt centrum och du kan handla från ditt hjärta. Du kan låta dessa vågor kasta dig runt och vara orsaken till din förlust av hopp, eller du kan använda dem som en möjlighet att en gång för alla bestämma vilken typ av livserfarenhet du vill ha när du rör dig framåt. Det är helt upp till dig. Valet är ditt.

Vi föreslår att du säger ditt farväl till extrem polaritet. Och även när du är mitt i en av dalarna kommer du att kunna hitta styrkan för att komma igenom den, för du kommer att veta att den här typen av berg-och-dalbanefärd är på väg bort. Det är den tredje dimensionella upplevelsen, och du gör helt enkelt en sista rundtur innan du lämnar allt bakom dig för den mycket fredligare upplevelsen av den femte dimensionen.

Vi är det Arktiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med dig. ”

Källa: Daniel Scranton

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.saint-germain.se

Du gillar kanske också...