Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 augusti, 2023

 

Augusti 2023 Energier och slutet av 2023 ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Och vi är här för att ge dig din energiöverföring från augusti. Vi vill börja med att låta er veta att ni får dessa energier på grund av allt arbete ni har gjort på er själva för att förbereda er för vad som kommer i augusti månad och vad som kommer att fortsätta komma när ni går framåt på er uppstigning resor. Era själar är redo att ingjuta mer av sina energier i era fysiska människokroppar, och det är vad ni kommer att få mer av under hela augusti månad och därefter.

Det kommer att bli en djupare, fylligare sammansmältning av det fysiska med det icke-fysiska, det mänskliga, sinnet och egot med själen, det högre jaget, det kollektiva medvetandet. Ni är alla på väg in i en tid där ni kommer att behöva en djupare, fullständigare medvetenhet om vem och vad ni verkligen är för att kunna navigera genom de tuffa tider som mänskligheten fortfarande har framför sig. Och vi säger det här för er inte för att skrämma er utan för att förbereda er så att ni kan känna igen när något händer att det är en del av medvetandeskiftet. Vilka typer av upplevelser ni har kommer för er alla beror på vilken tidslinje ni väljer.

Du behöver inte uppleva några katastrofala händelser med ditt väder. Du behöver inte uppleva naturkatastrofer för att gå framåt andligt. Varje naturkatastrof eller vulkanutbrott kommer att vara en återspegling av det medvetande som människor fortfarande har inom sig själva. Och så, när du gör en poäng av att bearbeta dina negativa känslor och släppa dina negativa tankar, sätter du dig själv på den tidslinjen där saker och ting runt omkring dig förändras och förändras, men de gör det så fridfullt och vackert. Ni får alla vara en del av dessa upplevelser genom att projicera ert medvetande ut i framtiden som ni skulle vilja se där på planeten Jorden.

Men att komma tillbaka till era själar nu. Vi förstår hur spännande detta är för er alla, och vi vet att ni kanske undrar vad ni kan göra för att hjälpa till i processen. Som vi nyss sa, fortsätt att släppa de negativa tankarna och bearbeta de negativa känslorna genom att andas dig igenom dem. Håll inte fast vid en negativ tanke eller övertygelse, och låt den inte heller definiera dig. Släpp taget om så mycket som du känner är tungt och tynger dig. Ta dig själv in i Moder Natur mer regelbundet och anslut till medvetandet om träden, blommorna, växterna, gräset, jorden. Fukta er själva och ge er själva den mat som ni vet är bäst för er, och fortsätt att utvecklas andligt på alla de sätt som ni har varit under den här tiden då ni har varit vakna.

Ge er själva gott om tid att vila, slappna av och meditera, och öppna er själva i mitten av ert hjärta för att känna mer av er själs medvetande strömma in. Fyll er med kärlek så ofta ni kan, och engagera er i det som ger er er glädje. Uppskatta vad du har och förvänta dig att saker och ting ska bli bättre för er alla, för hela mänskligheten, för det kan och kommer det, och ni kan medvetet åstadkomma dessa förändringar genom att föreställa er dem och hålla det utrymmet för hela mänskligheten.

Mamma Mary vill lägga till medkänsla på listan, som hon ofta gör. Ni kommer att se så mycket mer av det på planeten Jorden, eftersom ni alla inser att ni har upplevt smärtan och lidandet som era medmänniskor ibland upplever, och alla ni vill hjälpa till. Ibland är det bästa sättet att hjälpa till att bara ha medkänsla för andra i ditt hjärta. Träna på att andas medvetet och känna dig fri också. Det här är sätten att arbeta med Augustenergierna som kommer att fortsätta driva er in i den femte dimensionen och avslutningen av 2023, som kommer att gå ner som ett banerår för hela mänskligheten.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *