Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 12 augusti, 2017

Judas Iskariot

Lördag 12 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har en del att säga till Er idag. Först av allt så vill jag tacka för det utmärkta arbete som ni har gjort på Jorden. Freden är här, kära barn på Jorden. Fredens rike har nu gjort sitt intåg på Jorden och alla kan dra en lättnadens suck. Fred gör att människor vågar satsa på sig själva och göra andra saker, när de inte behöver tänka på att bara överleva. Det är nu som kreativiteten kan flöda och ett nytt hopp kan tändas hos Jordens folk. Det är när man kan möta morgondagen med större tillförsikt som man är öppen för nya möjligheter att förändra sin egen värld. Det är nu som nya teknologier och ny forskning kan förankras i den värld vi lever i. Det är nu man vågar se och förstå att vi faktiskt kan förändra den värld vi lever i till en mycket bättre plats att bo och leva på. Allt som är bra men gömt för det mänskliga ögat kan nu komma fram i ljuset och tjäna mänskligheten på ett humant vis. Det finns mycket som har varit gömt i skuggorna som kan hjälpa till att snabbt få den här världen på fötter igen. Alla kan få den energi de behöver och det ska inte ta så lång tid att ersätta det gamla med det nya.

Ja, er gamla värld håller på att rasa samman och ur askan av den stiger er nya värld fram, precis som fågeln Fenix. Det är här ni nu befinner er kära Jordbor. Er nya värld börjar nu träda fram ur askan av den gamla. Den framträder som en drömbild, men en drömbild som snart får fastare konturer. Ni kan bygga er dröm nu kära Jordbor. Den dröm som ni hade när ni gick ner till Jorden. Ni kan väva er dröm tillsammans nu. Stenen är bortrullad från den grav som ni byggde till er själva. Slöjan har lättat från ert sinne och själen är fri att gå den väg som han/hon har valt att gå.

Den nya tiden innebär fred, frid och kärlek till alla och envar som bebor Jorden och har valt detta till sig själva. Fredens rike är här nu kära barn på Jorden. Ni kan kasta slöjan och all rädsla som befinner sig där. Ni är nu ”ett” med Jorden och allt som lever på den. Ja ni är ”ett” med hela Universum. Vi är alla era bröder och systrar som välkomnar er tillbaka till oss. Vi har visserligen aldrig lämnat er, men det förstod ni inte, när ni lagt slöjan över era ögon. Det är återseendets tid och det blir ett underbart återseende för alla familjer som väntar på er. Det är inte långt dit nu kära barn på Jorden och vi är alla glada och tacksamma över detta. Det är stor förväntan i luften från båda sidor idag. Alla vet att tiden är nära för det största genombrottet i Jordens historia. Det är som att alla håller andan nu för det underbara som är på väg att ske med vår Jord och alla som lever och bebor den.

Jorden är vacker, Gaia svävar majestätiskt vidare i skyn med en otrolig kaskad av färger. Hon är älskad, hon är efterlängtad och så är ni kära Jordbor. Ja, allt är ljust, vackert och kärleksfullt. Känn och förstå det i era hjärtan och ni kommer också att se den nya verklighet som byggs upp runtom er nu. Var i ljuset och ni ser ljuset och allt som tillhör det. Ni tillhör det, ni behöver bara tro, förstå och känna det. Det finns redan runtom er. Era första stapplande steg är gjorda och nästa steg blir lite säkrare. Ni drar andra med er som försöker sig på samma sak och de kommer precis som ni att lyckas. De blir också säkrare i sina steg. Framtiden ser ljus ut och ni har redan fått fram konturerna för den. Vi gratulerar och blåser fanfarer i våra trumpeter. Det är dags att fira nu kära Jordbor, det är dags att fira nu…

Jag ser fram emot ett möte inom en snar framtid.

All min kärlek till Er

Judas

You may also like...