Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 februari, 2023

 

Vad håller dig tillbaka från din uppstigning ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en vacker relation med alla andra varelser i hela denna galax, och vi fortsätter att försöka skapa partnerskap med varelser i hela universum. Det finns några som vi ännu inte har träffat utanför Vintergatan, och vi älskar att utöka vårt medvetande för att få kontakt med vem vi än kan, eftersom vi förstår att när vi möter någon annan möter vi en annan aspekt av oss själva.

Detta är en vacker och kraftfull praxis för er alla att använda i era vardagliga liv. När du kan se alla andra representera en aspekt av dig och sedan släppa ditt motstånd mot den personen, om du hade motstånd mot dem, kan du göra så enorma kliv framåt i din andliga evolution, och du kan åstadkomma de största förändringarna på din värld som du någonsin har sett.

Det största problemet ni har där på jorden just nu är verkligen att ni hyser agg, att ni känner er separata från andra och att ni hyser hat i era hjärtan. Att släppa allt detta kommer inte bara att föra dig samman som ett mänskligt kollektiv, utan det kommer också att hjälpa dig att resa dig, och du vill resa dig. Du vill existera i ett högre frekvenstillstånd, ett som vi vanligtvis refererar till som ”den femte dimensionen.” Men du kan inte ta dig dit genom att se dig själv som separat än någon annan.

Att skapa splittring sätter dig i en tredjedimensionell mentalitet och håller dig fast i ett tredjedimensionellt paradigm. Du föddes för det mesta in i ett tredjedimensionellt paradigm, och det är vad du är där för att transcendera, vad du är där för att stiga upp ur. Se det inte som att släppa andra för deras dåliga beteende. Se det som den enda vägen till att bli mer av den du verkligen är, vilket är ditt högre jag, ditt femtedimensionella jag.

Vi har sagt det här förut, och vi kommer att säga det igen – sluta vänta på att något utanför er ska hända som slungar er, och bara de andra utvalda, till den femte dimensionen. Ni kommer att göra detta som ett kollektiv, och för att verkligen uppleva er själva som Källenergi, måste ni ha de andra närvarande, eftersom de är en del av Källenergin, och därför en del av er.

En del av er kanske undrar hur kan ni förlåta några av de avskyvärda handlingar som era andra handlingar har deltagit i. Vi säger inte till er att förneka er själva känslor om dessa avskyvärda handlingar, men vi ber er att föreställa er att i vissa annan livstid, en där du var mycket, mycket annorlunda än du är idag, var du den som begick de avskyvärda handlingarna.

Om du kan förlåta någon annan kan du förlåta dig själv, och först då kan du bli mer hel och komplett. Nyckeln till förlåtelse är inte bara att inse att genom att förlåta en annan förlåter du dig själv. Nyckeln till förlåtelse är också att tillåta dig själv att känna vad den personen och den handlingen alltid var menad att få dig att känna.

När du väl har rensat bort din ilska, din sorg, ditt hat och din rädsla, då är du på en plats där du kan förlåta, och sedan släpper du en del av den vikt som håller dig nere, som håller dig tillbaka, som håller dig dig från din egen uppstigning. Och när du stiger upp tar du andra med dig. Du är ett exempel; du skapar mallen. Och du blir den lärare och guide som du var menad att vara i denna livstid.

Vi beklagar att det inte är enklare än så, men det var ditt val att skapa denna version av verkligheten. Så kom ihåg att nästa gång du skakar näven åt det, och vet att känslan av att omfamna allt och höja dig över det är en som saknar motstycke i hela galaxen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *