Arkturierna via Daniel Scranton, 1 mars, 2018

Sensing Din väg genom skiftet det 9onde dimensionella  arktiska rådet

 

”Hälsningar. Vi är det arktiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Du har tagit dig till den punkten i din utveckling där du är mycket mer kapabel att avkänna vad som händer och bestämma dig vilken väg du behöver gå, vilken riktning du ska ta och vad du ska göra. Den ökade känsligheten eller intuitionen är resultatet av många nedladdningar av koder och information som du fått under de senaste åren.

Du är mer mottaglig för energi och kan bättre känna de subtila skillnaderna i vibrationer. Detta har lett dig till en plats där du nu kan släppa på tankar som de flesta av er måste lista ut, analysera och avleda. Det här är sinnets vägar, och sinnet är egots verktyg, vilket naturligtvis är ditt tredje dimensionella operativsystem.

Din känslighet, som brukade verka som en skadlig egenskap, är nu en av dina mer värdefulla tillgångar. När du stiger närmare den femdimensionella tröskeln, kommer din förmåga att känna att du utvecklas mer och mer för att bestämma vilken tidslinje du ska ta, vilka väsen att lita på och vad du behöver göra i ditt personliga liv, för att ta dig in i det femte -dimensionella frekvensområdet.

Det går inte att stoppa dig nu, och vi känner oss väldigt bekväma med hur mänskligheten utvecklas, men vi kan inte låta dig lita på dessa instinkter och dessa känsligheter som du blir alltmer medveten om. Så vi kommer bara att uppmuntra dig att sjunka ännu djupare i dina känslor, så att du kan skärpa din förmåga att känna till vad som är rätt för dig just nu, vad som är rätt för mänskligheten och vad är den bästa vägen till din utveckling.

Vi är tillsammans med många andra väldigt stolta över att säga, att vi kan känna din beredskap och att ha större befogenhet att ta detta skifte till nästa nivå. 

Vi är Arcturian Council, och vi har haft en förbindelse med dig.

Du gillar kanske också...