Arkturierna via Daniel Scranton, 13 november 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 13 november 2017

 

Tillgång till Energiportalerna ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är glada att kunna meddela att de energiportaler som vi har öppnat för er alla utnyttjas av många fler människor än vad vi förväntade oss. Vi visste att när vi gjorde er medvetna om portalerna skulle det leda till en ökning av antalen av er som skulle gå in i dessa portaler, men vi hade ingen aning om att så många av er medvetet och undermedvetet skulle få tillgång till de energier som ni har.

Vi är också glada över att kunna meddela att tillgången till mer energi för er alla har skapat en enorm mängd positiva förändringar. Ni kanske inte ser det än, men det finns ett momentum som kommer att manifesteras i några kraftfulla förändringar på planeten Jorden.

Även om ni har tillgång till de energier som är tillgängliga för er personliga användning, så skapar ni fortfarande en positiv förändring för hela kollektivet. Ni gör det för att ni är medlemmar i det kollektivet, och var och en av er spelar en nyckelroll för att skapa upplevelsen av det mänskliga kollektivet.

Er förmåga att komma åt dessa energiportaler fortsätter att öka när ni ser de positiva resultaten, och när ni förankrar dessa energier i det fysiska riket skapar ni ett nytt rutnät över moder Jord som gör det möjligt för er att ansluta lättare och kraftfullare till varandra. De av er som har anmält sig för att leda vägen i denna uppstigningsprocess har en påverkan, och även om ni inte kan se eller känna den påverkan ni gör så är den verklig och den är stor.

Vi är här nu för att uppmuntra er att fortsätta göra vad ni har gjort, att komma åt dessa energiportaler och leva era liv så glatt som möjligt. Trots att denna uppstigningsprocess har varit utmanande minst sagt, är det genom er kärlek, er glädje och er medkänsla som de största framstegen görs.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...