Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april 2019

ETT NYTT SÄTT ATT SAMSKAPA ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en lämplig tid för er att ordna er dag i enlighet med vad som är viktigast för er. Vi ser att många av er försöker få saker och ting utförda och vi märker också hur ni känner när ni inte stryker tillräckligt med saker på era att göra-listor. Så nu skulle det vara en utmärkt tid för er att prioritera vad som är viktigast för er och sedan släppa taget att det bara är ert ansvar att få det gjort. Ni behöver inte få beröm för att ha suttit i timmar med blod, svett och tårar, vid denna tidpunkt i er andliga utveckling. Ni är bortom allt detta.

Ni är bortom att rättfärdiga alla saker som kommer till er. Det är dags för er att släppa bort den tanken att ni måste förtjäna vad som kommer och det är mycket bättre för er att arbeta med de energier som kommer för att tjäna. De energier som kommer in på den här tiden vill samskapa med er, men de kan inte göra det om ni är spända och om ni kör runt hela dagen och försöker få saker gjorda. De fungerar bäst med dem som tror på magi. De fungerar bäst med dem som är avslappnade och lätta och de fungerar naturligtvis bäst med dem som är oberoende av resultaten.

Om ni inte bara behöver få det ni vill ha, men också få beröm för att ha arbetat för det, så kommer de energier som kommer in inte för er. De är för dem som vågar drömma och sedan släppa bort den drömmen och de är verkligen för dem som har givit upp kampen, som har slutat spela det spel som de flesta i samhället spelar. Dessa energier är mer benägna att samskapa med er när ni sitter eller ligger bekvämt och erbjuder en vibration som kommer någonstans nära deras grannskap.

Det handlar inte ens om positivt tänkande. Det här handlar om att släppa begränsat tänkande, begränsade övertygelser och omfamna kraften i den här tiden som ni är i. Och vi vill naturligtvis också se er omfamna kraften inom er som en Källans Energi Skapande Varelser. Och det finns inget behov av att någon av er bevisar för någon eller något utanför er vid denna tidpunkt. Ni har gjort det förut. Det har gjorts till döds, och det är dags för ett nytt sätt att samskapa er verklighet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Watch the Video Here – I’m in It!

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...