Valarna via Galaxygirl, 12 november, 2017

Valarna, 12 november 2017

Via Galaxygirl

Vi är Valarna från Sirius B, och vi skulle vilja få kontakt med er idag. Vi talar om expansion, för det är vad som håller på att hända i era små mänskliga kroppar i detta Nu. Ni håller på att bli mer av er själva, mer av det ljus som skiner inom er och vi kan se det; vi kan se det från skeppen såväl som från havets djup. Vi ser och känner att er stund för expansion, både personligt och som ett kollektiv, sker snabbare och med större kraft i detta Nu.

Vi uppmuntrar er att dra nytta av denna kosmiska drivkraft och hävda den som er egen. Gör anspråk på den och var den. Var nu den som ni lovade att vara innan ni kom hit. För världen är i stort behov av er, av ert ljus och er visdom. Ni vet mer än ni inser. Ni kommer att minnas och det glädjer oss mycket.

Var tålmodiga med er själva och med varandra. När ert inre är i uppror – ta en simtur, det piggar alltid upp och rensar dessutom hjärnan. Gör det som ger er glädje. Om ni inte vet vad det kan vara än, är det hög tid att upptäcka det, eller hur? För är inte livet till för att njutas av? Att bli älskad? Simma i dessa strålande ljuskoder och absorbera dem, upptäck dem, ta till er dem!

Var inte rädda för djupa vatten, för det finns mycket i dem som ni kan utforska och lära er av och minnas. Stora lärdomar. Lärdomar är stora och kloka lärare. Var inte rädda för de lärdomar ni gör. Försök att inte vara rädda över huvud taget, för det gagnar inte er eller era framsteg.

Ljuset vinner. Ljuset är här. Ljuset är inom er. Simma genom det som ni simmar genom vattnet. Bada i det. Ära det. Bli det. Var ljuset.

 Sluta stressa! Gagnar det sinnestillståndet er? Flyt omkring en stund och bara var. Känn hur vågorna gungar er. Dyk djupt ner i det kalla vattnet och låt det omfamna er med värme, som en kram från en vän. Allt är bra. Flyt. Gå djupt in i flödet. Många av de ljusvågor som vi ser reflekteras på vattenytan, och bara väntar på att bryta igenom – släpp in dem i ert inre. Ta bort blockeringarna! Hävda er uppstignings tidslinje. Vila när det behövs och gläd er över privilegiet att få vara med om denna resa av stora personliga framsteg och en möjlighet att tjäna varandra.

Vi är här för er. Ni kan simma med oss, men var försiktiga för vi tycker om att dyka djupt. Vi tänker mycket. Vi är. Vi är bra på att vara i glädje och frid. Lär er av oss. Vi delar med oss av våra fridfulla energier och stödjer er nu. Insup dem!

Vi är Valarna från Sirius B. Vi är här för mänskligheten i den stora övergången från mörker till ljus. Vi håller ljuset, vi håller bron för er nu.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...