Arkturierna via Daniel Scranton, 14 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 14 januari 2018

 

Ni Är Uttryck av Källan ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är alla speciella och unika uttryck av Källenergi. Ni har mer resurser till ert förfogande än ni ofta hinner med. Källans djup och oändliga natur står till ert förfogande, och var och en har lika tillgång, oavsett hur ni känner om er själva. Även en person som förnekar källans existens, och förnekar sin egen eviga natur, har tillgång till allt som Källan är.

Så tänk vad ni skulle kunna göra, och hur mycket ni skulle kunna få tillgång till om ni fullt ut skulle omfamna er sanna natur som Källenergivarelser. Föreställ er hur mycket mer av er själva som ni kan ta med till festen. Att deklarera sig själv som Källan kan tyckas vara lite egoistiskt. Men om ni bekräftar att alla andra också är en aspekt av Källan, då jämnar ni ut spelplanen.

Ju mer du förklarar dig själv som Källenergi i köttet och uppmuntrar andra att göra detsamma, desto mer demonstrerar du för andra hur lätt det är att bekräfta det. Tanken på blasfemi, kätteri eller hybris skulle skrämma bort så många människor från det här budskapet, den här överföringen. Vi är här för att bemyndiga dig. Vi är här för att hjälpa dig, och vi har bara dina bästa intressen för ögonen när vi berättar vem du verkligen är.

Nu vet vi att du redan vet vem du verkligen är, för om du får den här överföringen, har du redan stött på den grundläggande sanningen av uppvaknande. Det är emellertid lätt att fastna i dina mänskliga liv och att glömma vad du har tillgång till inom dig. Och igen har ni alla lika tillgång, oavsett vad ni tycker och oavsett vad ni känner.

Ibland är det när du har ett av dina mörkaste ögonblick, när du dyker ner djupt in i dig för att komma åt den andra sidan av det du känner, och du har ett ögonblick av tydlighet, ett ögonblick av enhet, ett ögonblick med full bekräftelse av vem du verkligen är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...