Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 september 2018

Per Staffan 24 september 2018

Vårt Medvetandehologram ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är en del av ert medvetande, och ni är en del av vårt. Många av er vet redan att ni ingår i ett holografiskt universum och vi ingår även i detta holografiska universum, så medvetandet av alla varelser inom detta universum är också en del av det hologrammet.

När du tror att något tillhör dig och bara dig, inse att du är en del av ett holografiskt universum. När du tänker på territorier, länder, nationer och till och med planeter och system, inse att detta är ett holografiskt universum.

Du vet att du är unik och att du alltid kommer att vara unik, men du vet också att du är en del av något mycket större. Källan är också ett gigantiskt hologram. Vi är verkligen alla i det här tillsammans.

Oavsett hur det kan se ut, så är din fiende din vän. Den som du tycker försöker ta dig, eller ta dig ner, är din allierade. Ni spelar dessa spel med varandra för att ta detta gigantiska hologram vidare.

Och det är en väldigt speciell resa som vi alla är på tillsammans, där de stora resultaten alla är förutbestämda. Vi kommer alla att stiga upp. Källan kommer att expandera, och allt måste bli bättre. Kom ihåg att detta holografiska universum är mer än bara en teori. Det är fakta. Vi är alla delar av samma helhet, och helheten finns i var och en av dess delar. Kom ihåg det nästa gång någon stänger dig i trafiken.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...