Arkturierna via Daniel Scranton, 14:e december

kanalsol

Arkturierna via Daniel Scranton, 14:e december

Arkturierna: Att vara kanaler för energi

 

Vi är Rådet från Arkturierna. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

När ni öppnar er för att ta emot, kommer ni i ett perfekt läge för att tillåta mer energi att flöda. När ni ser er som kanaler för energi, och ni inser att energin alltid flödar till er, och genom er, kan ni börja hantera upplevelserna och flödena.

Ni har tillgång till mer energi nu än någonsin tidigare, och energin är av en mycket hög frekvens, speciellt för era fysiska kroppar att kunna hantera. Så när ni öppnar er själva för att ta emot och låta energin flöda, kallar ni faktiskt till er mer. Och ju mer energi ni tillåter att flöda, desto större förmåga att skapa.

Att ge energin till något, är också en viktig del i processen. Om ni inte kan komma på vad ni vill göra med energin som kommer till er, och rör sig genom er, föreslår vi att ni helt enkelt skickar den vidare någonstans, där ni vet att den behövs.

Om det inte finns något som ni brinner för, eller som ni inte ens kan föreställa er att skapa något, skicka då er energi till någon annan, eller en grupp av människor, som efterfrågar den men inte fått. Ni ser dessa människor hela tiden, genom media och via sociala medier.

Ni kan vara vilken kanal av energi ni vill för att hjälpa någon annan, och det kommer att kännas mycket bra när ni gör det. Ni kan ge er själva ett uppdrag varje dag, och uppdragen kan vara nya hela tiden. Ert liv behöver inte följa några logiska steg, och ni behöver inte ändra det ni skickar energin till, oavsett åt vilket håll ni skickar den.

Vi säger bara, att när ni förstår att ni har tillgång till energin, så kommer ni att gynnas av att ni låter den gå igenom er, och slutligen att ni bestämmer er för vart ni vill fokusera den, vart ni vill skicka den, och vem som ska gynnas. Var de kanaler för Kärlek som ni verkligen är, och ni kommer att tycka att era liv får större mening, högre syften, och ni kommer att njuta av flödet från energin. Vi vet att ni kommer att göra det.

Vi är Rådet från Arkturierna, och vi har njutit av kontakten med er.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

You may also like...