Arkturierna via Daniel Scranton, 13 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 13 december 2017

 

Att förutspå er framtid ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni kan förutse framtiden för era upplevelser genom att ägna större uppmärksamhet åt den energi som ni ger ut i detta ögonblick. Du kan förutsäga den eftersom du skapar den, och det kräver att du korrekt läser din egen energi.

Så om det är något du är intresserad av, föreslår vi att du börjar läsa av din egen energi. Ta din energetiska temperatur flera gånger under din dag för att avgöra själv vad det är du anpassar dig till.

Känn din framtid nu. Om du är rädd för något som kommer upp i din framtid, är det viktigt för dig att röra dig genom den rädslan i nutiden. Du måste ha behandlat den rädslan innan du anländer till den tid och plats för händelsen som du är så rädd för.

Du kan ta den energetiska temperaturen, och sedan kan du städa huset. När du städar huset blir du av med det som inte längre tjänar dig och du ger plats för mer av vad som tjänar dig. Det är så du börjar processen av att skapa din framtid.

Du skapar din framtid i din nutid. Ännu viktigare är att du skapar nutiden. Nuet sträcker sig ut för att bli din upplevelse av ett framtida ögonblick. Eftersom du bara kan leva i nutiden är det så mycket viktigare att du tar hand om ditt energetiska hus i nutid än att du försöker manipulera händelser och människor och allt annat du kan kontrollera för att försäkra dig om en bättre framtid.

Börja nu. Börja skapa den framtid som du skulle vilja se i nuet, och kom ihåg att framtida erfarenheter som förutspåtts inte behöver bli till verklighet. När du är en vibrationell match till det framtida ögonblicket, anpassar du dig till den förutsägelsen. Om du vill ha bättre förutsägelser för din framtid, börja med att ta hand om ditt nu och förutse din egen framtid genom att skapa den. Det gör du med de vibrationer du håller i detta nuvarande ögonblick.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...