Arkturierna via Daniel Scranton, 18 januari, 2018

 

Brådskande att komma till 5D och 9:e dimensionella arkturiska rådet.

 

Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ansluta till er alla.

Du har en känsla inom dig och en önskan att skyndsamt få ta del av de femte dimensionella upplevelserna. En förklaring till varför du känner denna brådska beror på att du blivit lovad, att livet i den femte dimensionen blir enklare och roligare. En del av denna process, som verkar som en paradox, är för att nå den dimensionen, krävs att du älskar den nivå där du befinner dig just nu.

Även om du vet att du strävar till en bättre tillvaro, måste du hitta ett sätt att omfamna allt som är inom din verklighet och det som finns inom dig. Du uppmanas också att omfamna det som hänt för åratal sedan och i livstider tillbaka, i ditt förflutna. Det är också viktigt att du inser att det inte är något fel med den nuvarande dimensionen.

Det handlar om erfarenhet, trots allt. Det är därför du inkarnerar. Det är därför du lämnar dimensionens Källa, energin. Så omfamna erfarenheten av hänsyn till dina erfarenheter och vet att varje upplevelse som du skapar kommer att föra dig närmare den femte dimensionen.

När du betraktar dig själv och tror att du har mycket utveckling kvar att göra, tänker du rätt men är samtidigt hård mot dig själv. Du kommer alltid att utvecklas, så det finns ingen ände på vad du kommer att bli. Men i den första aspekten av din nuvarande verklighet, där du befinner dig ska du omfamna dig själv precis som du är.

Omfamna allt om dig själv, här och nu, inte för att det är nödvändigt för att du ska få komma till den femte dimensionen utan för att du kommer då att ge mer av din villkorslösa kärlek. Du behöver inte vänta tills du kommer till den femte dimensionen för att känna dig som en energikälla, som en skapare och en agent av villkorslös kärlek. Ge dig hän nu och du kommer att få allt det du blivit lovad.

Vi är Arkturianska Rådet och vi gläder oss över att ha kontakt med dig.

 

Översättning: Cicily Bäckström

Du gillar kanske också...