Delfinvänner via Lee Degani, 17 januari, 2018

Delfinvänner via Lee Degani, 17 januari 2018

Kära Delfinvän, vi påminner dig om att finna glädje i varje stund!

Hej, jag är din delfinvän och jag ger dig inget namn eftersom jag kommer som ett kollektiv av delfiner. Vi har individuella namn , men för dagens syfte/purpose  (skratt) det är lite roligt för jag skulle kunna säga ”porpoise” som betyder tumlare. Jag kommer för att ge dig lite tröst och glädje och skratt.

De senaste  veckorna har varit intensiva. Intensiva för oss för att vi känner vad ni känner.  Vi skrattar när ni skrattar men vi gråter också när ni gråter för de tårar ni fäller tar vi och omvandlar till tårar av glädje.  Men vi representerar kärlek och glädje och vi förstår att ni ibland inte kan vara där. Men kom nu och simma med oss och låt oss visa er skatterna som väntar på er, skatterna som kan bli era i detta nu.

Kom och se de gyllene bubblorna i vattnet. Varje gyllene bubbla är av glädje! Kanske kan du inte se dem i normala fall när du ser ut över havet eller tar dig ett dopp, men se dem nu med våra ögon. Ah. Smäll en! Det är roligt! Ta en! Kan du sätta den på din nos som vi gör och kasta den upp i luften? Det är vad vi gör för att ge er glädje, för att ge er vår kärlek. Och genom att göra så påminner vi er om att finna glädje i varje stund, i leken, i att komma skinn mot skinn, i gnuggandet av nosar, i flaxandet av fenor.

Virvla runt. Snurra runt som om du vore i vattnet. Snurra runt även om du inte är i vatten! Det spelar ingen roll. Vad som betyder något är att de där bubblorna av glädje kommer att uppenbara sig för dig när du gör det. De är dina för att ta emot. De är dina att smälla. Så, smäll en! Ser du hur glädjen exploderar? Det är vår gåva till dig. Och när du frågar dig varför du har gått bakåt i stället för framåt , när du trodde att du hade blivit det du ska bli, och du inser att du är i de sista veckorna av denna ganska intensiva period, så kom ihåg, att det finns ett syfte (purpose och porpoise/tumlare) till att du inte längre känner att du är i den glädjen.

Men vi har inte lämnat dig. Vi har inte lämnat din sida. Och vi är med dig varje stund. Du behöver bara kalla på oss och känna oss. Vi är här för att hjälpa dig, hjälpa dig genom tårarna, hjälpa dig genom sorgen, hjälpa dig genom ditt ifrågasättande. Och när du vet att du inte är där du önskar vara, kalla på oss så ska vi smälla glädjebubblor med dig.

Ja, ser du vem som skrattar precis där? Det är Gabrielle. Åh vad hon älskar de där glädjebubblorna! Så ta nu emot dem. Dansa med dem, hoppa upp och ned med dem. Sitt under en. Lek. Förena er med varandra. Kanske kan ni till och med ta en glädjebubbla och kasta den fram och tillbaka!

Det är svaret min älskade. Det är svaret på din fråga. Och tro. Tro på att allt detta är sant, för det är det. Jag lämnar dig nu för att bege mig tillbaka till havets vågor. Där kan du finna oss när som helst. Bara kalla på oss. Vi älskar er.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

Du gillar kanske också...