Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november, 2022

 

Vad händer tillsammans med 11/11-portalen? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att mäta och spåra dina framsteg där på jorden, och vi märker när det finns en enorm topp i din frekvens som ett kollektivt medvetande där på jorden. Det här är en av de gångerna. Det är en tid då många människor fokuserar på vad de värdesätter, vad de tycker kärt och troget mot dem. Det här är en tid då fler människor söker anpassning till omvärlden och försöker vara i likriktning,  svårt som det ibland kan vara för er alla.

Ni har också 11/11-energierna och portalen för att hjälpa er i denna tid när ni behöver så mycket stöd från ovan, eftersom många av er inte känner er i linje med er värld eller vad som händer i den. Kom ihåg att du alltid får välja hur du reagerar på vad som än händer där ute i världen, och kom ihåg att du har hjälp. Det finns så många hjälpare runt er som individer och runt er alla som ett kollektiv som bara vill se er utvecklas och stiga upp i denna livstid. Det här är dags att fokusera mer på de energier som finns än på vad som händer där ute i världen.

När du ställer in dig på hjälpen du får, på stödet och kärleken som finns runt omkring dig, det är då du inser att du kan göra vad som helst. Du kan skapa vad som helst, och du kan vara vad som helst som du vill vara i denna livstid och för dina medmänniskor. Nu är en tid då fler människor än någonsin tidigare fokuserar på att själva bli ledare, eftersom människor på planeten Jorden inser behovet av att nytt blod infunderas i gamla system. Du inser att du har något att erbjuda mänskligheten som den individ du är just nu.

Ni vet som The Awakened Collective att det är något väldigt kraftfullt som händer på er planet just nu och att alla som är vakna letar efter enhet. De strävar efter att bli enade, och medan vissa letar på fel ställen, kommer de av er som vet att ni är rätt ledarskap att kliva upp. Du kommer att kunna ta mänskligheten till nästa nivå av medvetande. Vi vet det, vi ser det, vi känner det, och vi känner spetsen i din totala frekvens som ett resultat av det.

Vi är mycket glada över att kunna säga att allt går perfekt där på jorden, eftersom det fortfarande måste finnas utmaningar som du står inför för att få dig att resa dig och vara ditt bästa och hela jag. Det här är inte läge att kasta in handduken eller bestämma sig för att mänskligheten är dömd. Det här är tiden att bli de ledare som du föddes till att vara och att föregå med gott exempel. Visa alla andra där på jorden vad du är gjord av. Visa dem ditt hjärta. Visa dem kärleken som du har till dem och till alla människor och alla varelser, och du kommer att upptäcka att en grupp samlas runt dig ganska snabbt när det är din inställning.

Om var och en av er som känner en önskan att leda tar det första steget efter att ha mottagit detta meddelande, kommer ni att vara gräsrotsrörelsen som påminner människor om att de alla är en och att de alla är Källa. Du kommer att vara den som påminner alla människor om att syftet med livet är att älska varandra, och du kommer att föra mänskligheten in i uppstigningens gyllene tidsålder. Och dessförinnan kommer du att se åldern av utomjordisk kontakt komma till förverkligande, och du kommer att vara en av de som åstadkommer det snabbare, om du svarar på det samtalet som kommer till dig inifrån just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...