Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 juni, 2020

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 23 juni 2020

UFO:s och Direkta Möten med ET:s Ökar

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har många olika perspektiv, utan att lägga någon större vikt vid ett visst perspektiv, eftersom vi förstår värdet av att kunna se en situation från så många vinklar som möjligt. Problemet som ni har på Jorden är att ni tenderar att hålla fast vid ett perspektiv, och ni ser det bara från ert perspektiv när ni väljer sida. Om någon annan har ett annat sätt att se saker på, är de på den andra sidan. De två sidorna försöker alltid besegra varandra och bevisa att den andra sidan har fel.

Vi vet varför ni så envist håller fast vid ert sätt att se på saker och ting. Det beror på att insatserna alltid har varit så höga på Jorden. Ni har varit i ett överlevnadstillstånd så länge att ni har låtit ”fäkta eller fly” reflexen ta över er övertygelse. Skulle det inte vara bättre för alla om människor med olika perspektiv kunde sitta ner och prata där ingen höjde rösten, ingen pekade finger eller kallade varandra fula namn? Skulle ni inte vilja se det hos era ledare, politiker och statschefer?

Vi vet att mänskligheten kommer att ha nytta av att inse att de är eviga och oändliga varelser som söker efter ovillkorlig kärlek, för när ni kommer till denna slutsats kan ni slappna av lite mer. När ni kan släppa tanken på antingen evig frälsning eller evig fördömelse, kan ni slappna av och lyssna på varandra. Ni behöver inte välja sida när ni inte längre tror att den sida ni väljer avgör ert öde för alltid.

Vi tror att en av de vägar för att släppa dessa hårt hållna perspektiv, är genom att rensa hjärnan från dem för något som är så mycket större än vad ni argumenterar om där på Jorden. Vi tror att besök från utomjordingar har potential att väcka och förändra så många människor på Jorden, och det är därför vi blir så exalterade när vi besöker människor som ni själva, som vill se UFO:s i skyarna och träffa ET:s ansikte mot ansikte.

Det här är en spännande tid, en tid där ni alla kan kliva över skiljelinjen och komma tillsammans som en mänsklig ras, en mänsklig ras som är mycket intresserad av vilka andra livsformer som finns där ute och vilka perspektiv de har. Ert intresse för oss och våra perspektiv visar hur långt ni har kommit som individer och som ett kollektiv, och vi är mycket glada över ökningen av UFO-aktiviteter på er himmel, liksom ökningen av personliga ET-möten, och de kommer att fortsätta att öka.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över kontakten med er alla.

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...