Arkturierna via Daniel Scranton, 2 mars 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 2 mars 2018

 

Att Integrera Era Femdimensionella Jag ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Nu är det dags för er som är vakna att fullt ut integrera versionerna av er själva från tidigare liv som har levts i femte dimensionen. Många av er tror att ni började er inkarnationscykel i en av de nedre dimensionerna och nu stiger upp, men ni kom ner dimensionellt från Källan innan ni började uppstigningsprocessen.

Så ni har alla varit tolftedimensionella varelser, niondedimensionella varelser, sjätte-dimensionella varelser och naturligtvis femtedimensionella varelser, och ni har existerat i alla dimensioner som vi inte nämnde också. Nu är många av er också nya till tanken att ni har inkarnerat i andra delar av galaxen.

Bara för att det aldrig har funnits en femdimensionell version av mänskligheten på planeten Jorden betyder det inte att ni inte har kunnat inkarnera i andra delar av galaxen som femdimensionella varelser. Det har ni, och ni laddar ner information, förmågor och visdom från dessa liv. Ni integrerar de aspekterna av vilka ni är i ert nu-ögonblick eftersom det är relevant för vad ni gör som uppstigande varelser.

Denna integrationsprocess kommer att vara trevlig i jämförelse med några av de tidigare liv som ni har integrerat från planeten Jorden och den tredje dimensionen. Nu när ni är medvetna om denna process, kan ni förvänta er att vara mer inriktade på de femdimensionella energierna runt er, och ni kan förvänta er att få en lättare tid i er uppstigningsprocess.

Vi rekommenderar också att ni välkomnar dessa aspekter av vilka ni är och vilka ni har varit till era hjärtan. De kommer att ge er en känsla av helhet. Ni kommer att känna er mer kompletta, och ni kommer att få en bättre förståelse för vad ni rör er in i när ni passerar från den tredje dimensionen till den femte dimensionen.

Så mycket som dessa varelser erbjuder er, kommer ingenting helt och hållet att förbereda er för upplevelsen, för den är så ny och underbar denna upplevelse att växla uppåt. Och vi är mycket stolta över att vara en del av denna upplevelse med er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...