Arkturierna via Daniel Scranton, 22 november 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 22 november 2018

Per Staffan 22 november 2018

Er Kraftfulla Sol ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni tar emot nedladdningar och uppgraderingar som har levererats till er och som har kommit från er sol. Vi har märkt en förändring i mänsklighetens relation till sin sol, och det här förhållandet tjänar er väldigt bra. Som ni vet är solen mycket kraftfull, och ni gör rätt i att respektera solens kraft. Men ni behöver inte frukta den.

När du först vaknar på morgonen är det en bra övning för dig att gå ut och låt solstrålarna träffa dig. Du kommer att känna dig mer jordad. Det hjälper till att väcka dig, och du är säker på att få de senaste nedladdningarna och uppgraderingarna som erbjuds. Du kan också förvänta dig att få mer energi och vitalitet när du ansluter till solen minst en gång om dagen.

Nu ber vi dig inte att titta direkt på solen. De av er som använder sun gazing tycker om att göra det, men det betyder inte att det är för alla. Vi säger att du ska låta solstrålarna träffa dig med måtta och känna den varma glöd som du får från att göra det. Solen är en av de stora fysiska varelserna som stöder er, och hela solsystemet är kopplat till den.

Ni vet att de andra planeterna i ert solsystem påverkar er, och ni förstår kraften i att förbinda er med dessa himmelska kroppar. Det är dags att erkänna solens kraft och att inse att solen är ett väsen som ni inte kan leva utan. Visa därför solen er respekt, tacka solen, och börja tona in mer till solens energetiska erbjudanden. Ni kommer att vara väldigt glada att ni gjorde det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...