Mira från det Plejadiska Rådet via Galaxygirl, 20 november 2018

Mira från det Plejadiska Rådet via Galaxygirl, 20 november 2018

Per Staffan 22 november 2018

Mira & Ashtar 20/11/2018

Detta är Mira från Plejadiska Rådet. Vi arbetar nonstop, full gas på uppdrag Uppstigning, Gaia i detta Nu, och vi ser er, vårt markteam gör detsamma. Det värmer våra hjärtan. För vi är förenade och starka i vår intention för enhet och anslutning, och tillsammans är vi ostoppbara. Ni har jordat högre och högre ljusfrekvenser i era förändrande kroppar, det är sant. Kanske känner du dig annorlunda även idag, eftersom du än en gång är en ny varelse, en ny skapelse. Välkommen dessa nya energikodningar till din nu förändrande kristallina form.

Vi ser saker som pågår mer flytande. När det finns gropar på vägen ber vi vårt markteam att hålla ljuset ännu starkare för dem som finns omkring er som inte är vakna ännu, men vi försäkrar er att de verkligen vaknar upp. Fler och fler varje dag förankras i dessa energier antingen de vet det eller inte och vibrationerna stiger ännu högre. Vissa som vill vara till större service på denna sida av slöjan kommer att gå över, men det är baserat på deras individuella kontrakt och önskemål. Var säkra på att de kommer att få det varmaste välkomnande och kommer att vara till stor hjälp för oss eftersom de har en förstahandupplevelse av de nuvarande uppstigningsenergierna på jorden. Sörj och släpp. Ni kommer att se dem igen inom kort. Förbered er för ännu högre energier. Välkomna dem till er.

Jag är Mira från det Plejadiska Rådet här för att erbjuda mina/våra kondoleanser till dem som upplever bortgången av en älskling eller en älskad vän. Kom ihåg att ni har haft många liv, därför har ni också haft många dödsfall. Ingen dör någonsin i verkligheten, för livet är evigt, liksom ni, vänner och medresenärer från stjärnorna. Vi skickar vår kärlek och vårt stöd denna dag, denna kväll. Vi ser hur hårt ni arbetar och er utmattningsnivå klättrar ännu högre och ändå trummar människans ande på. Ni är vår inspiration. Vi är det Plejadiska Rådet ikväll, och jag är Mira. Välsignelser till er idag och var tröstade. Allt är gott.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...