Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juni 2022

 

Vad ni behöver veta om Sommarsolståndet i Juni

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om de förändringar som måste äga rum där på Jorden, och vi är också medvetna om de energier som vi kan tillhandahålla som kommer att hjälpa er att göra dessa förändringar. Vi vill att ni ska veta att det finns så många som arbetar för er räkning just nu, och naturligtvis har ni alltid er sol och er egen planet som sänder er energier som hjälper er. Solståndet är ett av de tillfällen då solen ger er lite extra, och det är också en tid då vi alla ger er lite extra på grund av anpassningarna, eftersom ni är mer öppna och mottagliga vid tidpunkten för förändringen av årstiderna.

Ni har upplevt mycket rensning i era tre nedre chakran under hela juni månad och speciellt runt tidpunkten för fullmånen. Ni kanske märkte det. Och nu, när solståndet närmar sig, kommer energierna in starkare och med större intensitet för att hjälpa er alla att öppna upp för alla gåvor och förmågor som ni redan har uppnått under andra livstider. Nu, vissa människor på er planet är inte redo för det just nu, så vad de kommer att få kommer att vara en energi nedladdning som hjälper dem att förbereda sig för att dessa gåvor ska aktiveras.

Men ni som är redo och som har väntat på att specifika gåvor ska komma direkt, det här är er tid. Det här är en tid av större medvetenhet. Det är vad vi skulle kalla en tid av uppvaknande. Det handlar om medvetenhet, och en av de saker ni behöver bli medvetna om är hur mycket som finns inom er, hur mycket ni redan har åstadkommit under andra liv, och hur mycket ni fortfarande har att ta till er. Allt kommer. Allt är på väg, och det är specifikt riktat till er. Det betyder att det är dags för er att slappna av, släppa taget och öppna upp för att ta emot. Ni kan förvänta er att era gåvor och förmågor kommer direkt, och ni kan förbereda er genom att vara jordade i era kroppar, vara i vätskebalans och släppa taget om det som inte tjänar er.

Vi pratar om vanor, men vi pratar också om tankar, övertygelser, energier som ni håller i era chakran som ni vet att ni kan rensa genom att uppmärksamma dem och andas in i dem. Det här är de saker ni kan göra för att underlätta förvärvet och aktiveringen av de andliga gåvor och förmågor som ni alla önskar, och dessa solståndsenergier kommer in för att hjälpa till med det. De kommer in för att hjälpa alla eftersom alla behöver en högre nivå av medvetenhet för att verkligen vakna upp till sanningen om vem de verkligen är som en Källenergiväsen.

Nu, när ni märker att ni har större tillgång till en eller flera av era gåvor, är ni inte klara. Ni måste då använda gåvan, eller gåvorna, och ni måste lita på vad ni får när ni gör det, för när ni litar är det mer sannolikt att ni delar, och när ni delar, är det mer sannolikt att ni får positiv feedback. Och när ni får positiv feedback är det mer sannolikt att ni har självförtroende. Och när ni har självförtroende är det mer sannolikt att ni använder era gåvor om och om igen. Och det är ett annat sätt som alla ni som tar emot dessa överföringar kan hjälpa mänskligheten att växa, att utvecklas, att expandera och slutligen att stiga upp till den femte dimensionella medvetandenivån.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...