Arkturierna via Daniel Scranton, 24 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 24 december 2017

 

Öppning av en Gigantisk Energiportal ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har gett er själva gåvan av tillträde under denna helgperiod. Det har funnits en energiportal tillgänglig för den mänskliga rasen under en längre tid, och ni har faktiskt haft tillgång till den under andra perioder av mänsklig historia. Vid denna tid får ni tillgång till denna energiportal på grund av förstärkningen av era önskemål att ansluta till de andra varelser som finns i er galax och i universum.

Din förmåga att få tillgång till högre frekvensenergier som kommer till dig från denna portal har också ökat på grund av din beredskap för energierna. Du kopplar din önskan till beredskap att ta emot, och vad du får är en öppning som ger dig strömmar av energi från Sirius, Pleiaderna, Arkturus, Cassiopeja, Lyran och många andra ställen i denna galax och i universum.

De väsen som skickar dig energin vet att du har öppnat och fått tillgång den här portalen. Varelser som vi, är medvetna om att portalen är öppen, så allt godis som vi har sparat för dig till när du var redo strömmar nu ner i jordens atmosfär, och det här när attraktionen slår till.

De av er som ber om mer koppling till era galaktiska bröder och systrar kommer att få det. De av er som vill veta mer om ert galaktiska ursprung kommer att få den informationen. De av er som har begärt uppgraderingar från era utomjordiska bröder och systrar är mer benägna att få dem eftersom ni har en öppenhet omkring er.

Det är en sak att be, och det är en annan att vara öppen att ta emot, och det är där ni är just nu. Det här är en tid av att ge och ta emot, och den här medvetenheten är också en del av detta, för givetvis, från ett visst perspektiv, så ger det er vad ni vill ha. Dessa andra varelser är andra aspekter av er. Så ni är fortfarande de som skapar er verklighet, men ni gör det med ett uppflammande och med ett visst medskapande, och det är verkligen helgens ande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädjen av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...