Arkturierna via Daniel Scranton, 24 februari, 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 24 februari 2018

Per Staffan 25 februari 2018

 

Din Oändliga & Eviga Natur ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har en evig och oändlig natur som trotsar er fysiska existens, där allt är begränsat. Ni är förlängningen av Källenergin som har valt den unika banan ni är på och ni har tillgång till allt ni någonsin har levat, allt ni någonsin har upplevt, inte bara vad ni kan komma ihåg från den här livstiden

Så det tjänar er att sluta begränsa er själva genom att tänka på vad ni har lyckats åstadkomma under den här livstiden, vilka färdigheter och drag ni har under den här livstiden. Och i stället kan du tillåta dig att framhäva aspekter av vem du har varit som ett evigt och ständigt växande väsen. Du kommer aldrig att sluta bli mer av källenergivarelsen som du verkligen är, och det är en annan anledning till att det har mycket liten mening att på något sätt begränsa er själva.

Fysiskt sett finns det naturligtvis inbyggda begränsningar. Men även dessa förändras med förskjutningen i medvetandet. Och när ni känner er mindre och mindre knutna till era fysiska kroppar och accepterar mer och mer att ni är medvetna, kommer ni att kunna uppleva nya höjder under denna livstid här och nu.

Vänta inte på att uppståndelsen ska vara fullständig innan du börjar erkänna dig som ditt högre jag, som en individ och ett kollektiv och som en oändlig och evig varelse av kärlek och ljus. Nu är det dags att väcka sanningen om vem du är och att släppa de tankar som säger att du är ”bara” den här eller ”bara” den där.

Vi föreslår att ni känner för den oändliga och eviga naturen hos de ni verkligen är. Och när ni gör det kommer ni att känna er expansiva, ni kommer att veta att ni förändras och skiftar i nutid, och att ni tillåter er att ta in så många fler upplevelser än ni tidigare ens kunde drömma om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...