Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2021

 

Hemligheten är inte lagen om attraktion … det är detta

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla era önskemål, för att få veta vad ni vill, det hjälper oss att veta vilka ni är, vad ni värdesätter och var ni är på er evolutionära resa. Vi har bevittnat er utveckling genom åren, och vi har märkt att många av de förfrågningar vi får är förfrågningar för kollektivet, eller de är förfrågningar för någon annan än den som gör begäran. Detta är naturligtvis ett tecken på andlig utveckling, och det är inte att ni måste tvinga er själva att tänka på andra först för att vara andliga eller för att växa andligt.

Men ni försöker naturligtvis hjälpa andra med deras liv och resor när ni väl har kommit underfund med hur ni kan ge er själva allt ni behöver. Ni är Källenergivarelser, och därför finns allt ni kan önska er inne i er. Det är den verkliga hemligheten. Hemligheten är inte att det finns en attraktionslag som kan ge er allt ni vill och mer. Hemligheten är att allt ni vill ha finns inuti er, och när en person inser det, kan de aktivera vad de vill inom sig, och då kan de bara gå vidare utan att oroa sig så mycket, utan att arbeta så hårt, utan att gå över någon annan som är i nöd för att få det de vill ha.

Den personen uppfylls för att den vet vem den verkligen är och att vad den innehåller inuti sig är allt. Så hur kommer ni dit, om ni fortfarande kämpar för att få något ni vill, eller för att vara i det perfekta förhållandet? Hur kommer ni till den perfekta platsen med frid och att ni vet att allt är inuti er? Ni måste anstränga er och ta dessa steg för att titta inom er efter möjligheten att ni redan är hela och att ni redan har allt ni behöver. Tänk på personen som tittar på en blomma och känner sig lycklig i flera timmar, i motsats till den som behöver plocka blomman, ta med den hem, lägga den i en vas och se den så småningom dö. Det är stor skillnad där.

Om ni söker allt som ni någonsin har velat genom att gå inom er, så händer det så småningom, ni får allt ni någonsin velat, men det verkar inte så underbart som ni alltid hade föreställt er att det skulle vara, för det var aldrig om att ha något, och det handlade alltid om att vara något och känna något. Vi vill att ni alla ska upptäcka att med lite fokus och lite uppmärksamhet på vad som händer inuti er kan ni vara en som känner hur ni vill känna er villkorslöst och ni kan lära andra den hemligheten och visa dem att nycklarna till himmelriket alltid har varit inuti dem.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...