Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2019

 

Three Steps to Receiving from Higher Dimensional Beings ∞The 9D Arcturian Council

TRE STEG FÖR ATT TA EMOT FRÅN HÖGRE DIMENSIONELLA VARELSER ∞DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi upprätthåller vår sida av det avtal som vi har med mänskligheten. Vi checkar in med er alla regelbundet, ser vad det är ni behöver, och levererar energi till er, nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar som ni alla ber om. Nu uppmuntrar vi er också att slappna av mer och göra mindre eftersom detta är en teaminsats. Och just nu är din roll i teamet att få det du redan har bett om och vad vi konsekvent levererar.

Det finns flera sätt som vi rekommenderar till er för att får ett mer öppet och mottagligt tillstånd. Först och främst rekommenderar vi att ni blir jordade i era fysiska kroppar. För det andra rekommenderar vi att ni kopplar av genom att göra någon medveten, långsam, djupandning. Och för det tredje rekommenderar vi att ni gör något ni tycker om.

När du tonar in mer regelbundet på vad som händer inuti dig, till din intuition, kommer du att veta när du får vägledning och vad du guidas till. Vad din intuition kommer att ge dig är inspiration till att göra något roligt, något du tycker om och något du kan göra. Så om du inte kan släppa allt och till exempel flytta till Bali, är chansen stor att du inte får den intuitiva hitten. Men om du kan göra dig en kopp te, sitta ute och lyssna på fåglarna och stirra på molnen, och det är det du får inifrån, fullfölj då med alla medel.

Nu nämnde vi att du skulle gå ut eftersom vi känner att du är mer benägen att få det vi och andra erbjuder dig om du är i kontakt med Moder Jord och känner den positiva energin som kommer från Moder Natur. Om du har ett husdjur som du kan ha kontakt med och du börjar stryka ditt husdjurs päls eller leka med ditt husdjur kommer det också att få dig i ett mer öppet och mottagligt tillstånd. Vi önskar att du ska få våra gåvor och de andra gåvorna som kommer till dig, men du får det inte för att du har varit en bra pojke eller flicka. Du får eftersom du slutar försöka så hårt att få allt att hända själv, kopplar av och öppnar upp för alla de energier som kommer från de högre rikena.

Du behöver inte förtjäna något, inklusive Källans nåd eller Yeshua eller någon annan som du sätter på en piedestal. Allt du behöver göra är att inse att du är den Källan, du är den uppstigna mästaren och du har levt tillräckligt många livstider på Jorden för att förtjäna allt du har bett om och mer. Vi kan inte tvinga någonting på dig, och inte heller ärkeänglarna eller de uppstigna mästarna.

Allt vi kan göra är att fortsätta erbjuda våra tjänster till dig och hoppas att du kommer i ett tillstånd där din vibration är tillräckligt hög så att du kan få det vi har erbjudit. Kom ihåg det nästa gång du tittar på Listan med Saker Att Göra Idag. Se till att högst upp på listan sätter du ”slappnar av, öppnar upp och tar emot.” Och ibland när det är din prioritet, tas allt annat om hand för dig. Och om du inte tror att det är möjligt föreslår vi att du åtminstone ger efter för idén att det kan vara möjligt.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädjen av att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...