Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 mars, 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 mars 2019

Skiftets energier ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt exalterade över den väg som vi ser er alla röra er på vid den här tiden. Ni har släppt det som hänger kvar när skiftet kommer att hända, och ni har inställda för att göra det arbete som är nödvändigt för er för att göra det så behagligt för ett skifte som möjligt. Ni ser att ni inte vill bli översvämmade med alla energierna i skiftet på en gång, för då skulle ni hitta er i en position där ni sannolikt skulle ligga i en hög på golvet, tvungna att bearbeta allt, allt på en gång.

Så i stället ser vi hur mänskligheten har valt att ta en längre, mer slingrande, men i slutändan mer tillfredsställande väg till uppstigning. Ni ger er så mycket som ni kan handskas med just nu, och vi pratar inte bara om vad ni kan hantera när det gäller vad ni kan bearbeta. Vi talar också om hur mycket ni kan hantera när det gäller hur mycket högfrekvent energi ni kan köra genom era fysiska kroppar.

Nu, förutom att bearbeta de känslor som kommer upp för er när ni får dessa högfrekventa energihämtningar, kan ni också göra det enklare för er själva genom att vara i balans, genom att vila, genom att jorda er i era fysiska kroppar och till Moder Jord. Och förstås ju mer närvarande och hjärtcentrerad ni kan vara, desto bättre. Så svårt som det är för er att vara på jorden i den fjärde dimensionen, är det, och alltid kommer att vara, en nödvändig del av er alla att slipa på era färdigheter.

Ni vill vara de bästa möjliga avsiktliga skaparna, och för att uppnå det målet måste ni fortsätta att integrera alla aspekter av er själva i hela vem ni är. Ni måste fortsätta att rensa ut era chakran från den smörja som har ackumulerats i dessa chakran för alla era många, många livstider på jorden och i andra delar av er galax.

Att ta långsam och stadig väg gagnar er och alla andra som är en del av detta universella skiftet i medvetandet. Vi fortsätter att ge er vad vi tror att ni kan hantera, men era högre själv kommer alltid att vara de som väljer exakt hur mycket ni verkligen kan hantera. Och era högre själv fattar det beslutet baserat på hur djupt de känner er.

Detta gäller för alla varelser i högre dimensioner. Oavsett vad de erbjuder när det gäller hjälp kommer det alltid att finnas en viss mängd som ni kan hantera just nu och som det tjänar er att ladda ner. Så slappna av. Oroa er inte för hur mycket ni kan hantera. Låt er högre själ hantera allt detta. Och istället leta efter sätt att njuta av resten av er tid där i den fjärde dimensionen, för i den stora planen av saker är det inte alls länge. Ni är på randen, så njut av resan.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video – I’m in it!

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...