Arkturierna via Daniel Scranton, 25 januari, 2018

Arkturierna, 25 januari 2018 

Via Daniel Scranton

 Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har observerat på vilket sätt ni tar emot energi och information, och vi har kommit fram till att de gånger när ni är som mest mottagliga är när ni sover, och när ni gör något som ni blir glada av. När ni är engagerade i någon aktivitet som ni tycker är rolig, öppnar ni er och blir det käril för högre frekvensenergier som ni alltid hade tänkt att vara under denna livstid.

Ni behöver inte vara engagerade i något som ni kanske skulle anse som andligt för att vara i dessa lyckliga, öppna och mottagliga tillstånd. Ni skulle kunna göra vad som helst. Och säkert är, att när ni gör saker som gör er glada, kommer det att försätta er i ett öppet och mottagligt tillstånd, så vi rekommenderar att ni hittar det som får er att känna så och göra det.

För de av er som inte kan peka på vad som ger er glädje, föreslår vi att ni helt enkelt aktiverar glädjevibrationen inom er. Lokalisera ert glädjecentrum och fokusera på det. Andas in det! Låt glädjen strömma genom er, för då får ni inte bara mer energi och information, utan ni kommer också att visa för er själva att ni kan känna glädje under vilka omständigheter som helst, och det är mycket värdefull information för er att ha.

När ni väl har tagit emot det som vi, och andra högfrekventa varelser, sänder till er, kommer ni att få fler impulser att vidta åtgärder. Och dessa åtgärder kommer att vara de som kommer att ge er den största glädjen i ert framtida liv. För de av er som känner att ni har fastnat, eller följer samma gamla mönster, behöver inte oroa er. Hjälp är på väg. Hjälp är alltid på väg.

När ni är i ett tillstånd av glädje, är det lättare för den hjälpen att nå fram till er. Det andra vi vill är att när ni känner er trötta, tillåt er själva att sova. Så enkelt är det. Sömnen är er vän och inget tecken på lathet. Det är något som ni fortfarande behöver, och att ge er själva massor av det är en handling av kärlek till er själva.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...