Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 24 januari 2018

 

Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert 24 januari 2018

Operation Disclosure
https://operationdisclosure.blogspot.com/

RV / INTELLIGENCE ALERT – 24 januari 2018

Återigen har krigsfronten mellan Alliansen och Kabalen blivit tyst.

Ingen ny information från källor idag.

Det har funnits förvirring angående övergångsevenemanget.

Följande är en kronologiskt ordnad lista över övergångshändelsen baserat på information från flera källor över tid.

– Grandfather ger sin välsignelse till de kinesiska Äldste för att de ska ge det slutliga tillståndet till den som håller de sista sekvenskoderna till det nya finansiella systemet.

– De sista sekvenskoderna matas in och det nya finansiella systemet blir aktivt.

– RV börjar, 800 # s släpps.

– Växlingarna börjar. Växlingarna kommer att äga rum privat genom hemliga inlösencentraler, beroende på din plats. Växlingar på andra ställen utomlands kommer att äga rum på bankkontor. Särskilt utsedda anställda vid dessa bankkontor hanterar dina inväxlingar. Alla anställda kommer att vara under NDA.

– Alla växlingar kommer att behandlas genom det nya finansiella systemet.

– Det nya finansiella systemet är lika med GCR. Alla valutor har redan omräknats till deras sanna guld/tillgångsbaserade värden under det nya finansiella systemet.

– Utvalda bankanställda får tillfälligt tillgång till det nya finansiella systemet för att växla in din valuta till en ny, digital, tillgångsbaserad valuta efter eget val.

– Alla inväxlingar kommer att övervakas för att förhindra misstänkta aktiviteter och för att se till att bankanställda inte bryter mot NDA.

– Alla valutahållare förväntas ha växlat inom en period av två månader.

– Både det gamla finansiella systemet och det nya finansiella systemet kommer att existera under en kort tid.

– Att Irak arbetar med RI/RV under det gamla finansiella systemet är en charad. De är redan tillgångsbaserade under det nya finansiella systemet.

– Det nya finansiella systemet kommer gradvis att avslöjas och ersätta det gamla finansiella systemet inom några månader.

– Alla fiat-valutor kommer att handlas in. Papperspengar kommer att fasas ut. Alla valutor kommer att vara digitala under det nya finansiella systemet som ligger på en skyddad kvantdator.

– NESARA implementeras i USA inom 6 månader (GESARA för resten av världen) efter att det nya finansiella systemet är helt på plats.

– Republiken återställs i samband med NESARAs genomförande.

– Allt avslöjas. Teknologier, historia, utomjordiskt liv, UFO, etc.

– Medicinska sängar, replikatorer, nollpunktsenergi enheter kommer att vara bland de första teknikerna som ska släppas till allmänheten.

– Den genomsnittliga mänskliga livslängden ökar på obestämd tid genom användning av medicinska sängar.

– Över tiden kommer replikatorer att ersätta pengar. Det kommer inte finnas pengar längre. Inget mer finansiellt system. Alla kommer att ha allt de behöver genom replikatorer. Jorden blir ett pengalöst samhälle.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...